Miért nem látom twitchen a videókat?
Volt az, hogy bannolták a WeAreTheVR csatornáját twitchről, de visszaengedték őket, viszont azóta én nem látom a videóikat. Tudom, hogy a régieket törölték, de Twitter szerint hétfő óta streamelnek, én viszont azokat a videókat sem látom... És Youtubera sem töltik fel őket.
Mi történik? Ki lettem bannolva?
Újra be kell őket követni. Mikor visszakapták nekem sem volt a követett csatornák között.
Bár ez elég fura volt, mert más követett csatornát is bannoltak 1 napra, de őt nem kellett újra követni, hanem automatikusan visszakerült.
Megpróbáltam, de még mindig nem látom.
Ezen az oldalon jelenleg csak a legutolsó stream van!!! Engemet ez nem érdekel, mert a HH streamek miatt nézem őket. Ezt kapom a pénzemért?? Mostantól nem lesznek visszajátszások?
Nem tudom hogy hallottál e róla de a twitch most nagyon büntet mindenért. Egy csomó streamer törli az előző liveokat, klippeket a copyright, termékmegjelenítés miatt.
YouTubera feltöltik a vodokat, szóval ott vissza tudod nézni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!