Miért bannolták a TheVR-t twitchről?
De van tájékoztatás. Mielőtt hőbörögnél, twitterre posztolta Jani, hogy megirták az emaileket és most nem tudnak semmit csinálni csak várni.
De ha te is akkora támogató vagy akkor képes lettél volna utána nézni.
Nem értem, miért nem tudnak semmit csinálni, hiszen simán tudnának streamelni tovább a Youtubeon és még ezermillió más platform van.
Ott van a Youtube csatornájuk is, ahova tehetnének fel tájékoztató videót, de egészen idáig semmi, ülnek csendben a seggükön (már bocs).
Facebookon 2017 az utolsó bejegyzésük, pedig elvileg ezért vették fel Balázst, hogy a közösségi dolgaikat intézze:
A TheVR Tech oldalukon sincs tájékoztatás:
Twitteren Jani annyit írt csak, hogy az Apple letiltotta őket, semmit nem írt hol folytatják vagy mi van:
Pisti sem rakott ki semmit azon kívül, hogy belinkelte Jani posztját:
Ez lenne a nagy tájékoztatás??
Különben igen, támogatójuk vagyuk, teljes évre előfizettem a Twitch-en és már bánom, mert semmit nem kapok érte cserébe. Ha végleges kitiltást kaptak és máshova mennek streamelni, akkor ugye nem tudják átvinni az előfizetőket, szóval buktam a lóvét.
Nyisd ki a szemed. Janinál ott van hogy UPDATE.
Az nem a hivatalos facebook oldaluk. A virtuális valóság es vr gaming a hivatalos.
Ha már támogatod őket illene ezeket tudni...
Mert talán twitch partnerek és míg nem rendeződik a dolog nem akarnak máshova menni.
Ha elutasítják a kérelmet valószínűleg fognak szólni mi lesz tovább. Addig meg elmarad a stream. Nem fogsz belehalni.
#8: Végleges bant kaptak. Még soha nem volt olyan, hogy feloldották volna a véglegest... Ráadásul a véglegeshez 3-szor kell "hibázni", tehát megvolt az esélyük is rá, szóval 100%, hogy máshol fogják folytatni, csak ezt jó lenne leközölni a közönséggel, ahelyett, hogy ködösítenek meg reményeknek.
#9: De nem értem mire várnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!