Van olyan szórakozóhely BP-en, ahova 18 év alattit is beengednek?
Nem tudok semmit biztosan, ezért ha nem muszáj ne pontozz le, nem akarok rosszat se mondani, cikit sem,olyat sem ami nem nektek való én ugyanis még sosem voltam itt, csak a tesóm mondta, szal inkább informálódjatok. Úgy tudom, hogy a zöldpardonba be lehet menni, de 14 év alatt szülői belegyezés kell.
Mégegyszer mondom, nem akarlak titeket égetni, semmit nem tudok a helyről, de lehet h segítettem.
ZéPé nagyon jó hely, és ha lehetne oda mennék... De a ZéPé a legnagyobb nyári fesztivál, szabadtéri, szóval most nem nyert :)
A harmadik válaszadónak: Nyertél, pontatlanul fogalmaztam :D
Ha valaki esetleg tud valami pontosabb infót arról, hogy a Macskafogóban hogy mennek a dolgok, örülnék ha megosztaná velem (velünk). Azt hallottam tízig bent lehet bárki 14 fölött, tíz után felnőtt felügyelettel. Mástól meg azt hogy csak szülő jó felügyeletnek...
Bocsi h elterek a tematol....
Nalunk Romaniaban en 12 eves vagyok s beengednek barhova...
nemertem ott hogy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!