Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Kíváncsiság kísérlet.Szeretnék...

Kíváncsiság kísérlet.Szeretnék írni Facebookon cikkeket, vagy olyasmit de inkognitóban. Létrehozok hozzá egy oldalt de hogyan terjesztem úgyhogy ne tudják hogy én vagyok az? Segítesz?

Figyelt kérdés

Ha ide beteszem válaszban a linkjét követnètek? Ajánlanátok ismerőseiteknek?

Kísérlet lenne részemről, mert szeretnék teljesen elfogulatlan reakciókat kapni (és szerintem a külső meg a kisugárzás befolyásol).Megtudni hogy mi érdekli az embereket, mire lájkolnak, mihez szólnak hozzá mi buzdítja cselekvésre satöbbi. Plusz nem vagyok író sem celeb de érdekel az is hogy kíváncsiak az emberek hogy ki van az oldal mögött? El tud- e egyáltalán indulni, vagy érdeklődés hiányában veszett ügy? Fejlődési lehetőség is nekem írásban, marketingben, nagy karrier álmot nem fűzök hozzá, de ki tudja. Segítesz az indulásban? Mit gondolsz erről?

2020. okt. 12. 00:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Facebookon az adott témáról szóló facebook csoportokba szórhatod a cikked és kb. ennyi. Esetleg a facebook hírdetésének fizethetsz. A harmadik megoldás meg az, hogy valami nálad híresebb ember miatt kapnak fel.

Szerintem amúgy ez önmagában egyre kevésbé működik. Én is akarok blogolni, de egyre kevésbé látom értelmét. Egyre kevesebben szeretnek olvasni és egyre kevesebbet. Szóval, szűk réteget érnél el. A vloggerek a menők. Ráadásul, sokszor a sikerhez hozzátartozik az is, hogy az illető hogy néz ki.

Amúgy, amire igény van: Szex, nők, hogylégysikeres, pénzszórás, mások utálata.

2020. okt. 12. 00:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne, bármi is legyen az oldal témája. Vagy csinálhatnál podcastot, bár ahhoz felszerelés is kell.
2020. okt. 12. 21:37
 3/3 A kérdező kommentje:

Elkezdtem. Bár eddig csak egy kép meg egy egybekezdéses könyvajánló van.

[link]

Köszi ha olvasod, követed.

2020. okt. 16. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!