Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Berúgni vagy betépni szerettek...

Berúgni vagy betépni szerettek jobban?

Figyelt kérdés
Milyen különbségek vannak?

2020. okt. 3. 14:34
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem teljesen más. Nem mondom, hogy berúgni nem szeretek, de sokkal jobban szeretek szívni.

Berúgás pozitívum: gátlások feloldódnak, félelemérzet megsemmisül, szociálisabb leszek (ezt mondjuk nagyon szeretem benne)

Negatívum: ha egy picit is többet iszok a kelleténél szarul vagyok, hányok, károsabb, és nem tudok tőle elaludni

Betépés pozitívum: megnyugtat, jókedvre derít, étvágyhozó, bármi amibe belekezdek érdekes, sokkal logikusabban tudok gondolkodni, növeli a kreativitást, tudok tőle aludni

Negatívum: ha valami nyomja a lelked ront(hat) a helyzeten, nem szeretek emberek közelében lenni, néha kis időre paranoia és szorongás

Természetesen ez mind személyes tapasztalat, kinek a pap, kinek a papné.

2020. okt. 3. 14:54
 2/9 anonim ***** válasza:
23%
1-es, ha szabad kérdeznem milyen anyagot szívsz?
2020. okt. 3. 16:45
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Hogy érted, hogy milyen anyagot? Kannabiszt, természetesen.
2020. okt. 3. 17:11
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
Nekem inzulin rezisztenciám van, így az alkoholtól csak behypózok. Émelygek, elálmosodom és kidõlök. Ezeket az állítólagos hangulatjavító, szorongásoldó hatàsait soha nem éreztem. Így nekem maradnak a drogok sajna.
2020. okt. 3. 18:25
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Nem drogozok, néha pár sör, de nem talajrészeg szint.
2020. okt. 3. 22:40
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
Nem drogozok, becsiccsenteni szeretek neha, olyankor nyitottabb vagyok.
2020. okt. 4. 15:14
 7/9 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon más a kettő, de én inkább betépni.
2020. nov. 1. 16:59
 8/9 anonim válasza:
80%
Betépni.
2020. nov. 2. 18:36
 9/9 anonim ***** válasza:
42%
1x probaltam a fuvet, mert nem ertettem a hypeot korulotte. En faradtnak ereztem magam tole, nem volt jo. Par eve tortent, azota sosem, nem is erdekel. Berugni is csak 1x rugtam be, de akkor nagyon, es nagyon rossz volt. 1-2 felesnyit még birok (en eleg zarkozott vagyok, ettol a mennyisegtol el tudom engedni magam).
2020. dec. 31. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!