Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Sound az tényleg más ilyen...

Sound az tényleg más ilyen téren ?

Figyelt kérdés
A Balaton Sound az tényleg az a fesztivál ahol a legtöbb gazdag van a többi ilyen fesztiválhoz képest. Mondjuk a Rockmaraton ,Fezen féle fesztiválokhoz képest ?

2020. szept. 25. 21:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Azokhoz képest igen.
2020. szept. 25. 22:51
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Igen! A Balaton Sound egy prémium fesztivál Top 10-es EDM Dj-kel és rengetek jó csajjal/kigyúrt sráccal, én 3X voltam idén sajnos elmaradt... ha nem vagy ez a kondis “instaboy” aki erre kész ül egész évben hogy jól nézzen ki és gyűjtöget hogy a legjobb csajok IS egyátalán ránézzenk vagy nem szereted az EDM-et akkor ez nem a te helyed tesó😄 de nézd meg a K-osz Tv videóját 19’ből és mindent megtudsz 20/F
2020. szept. 28. 01:35
 3/11 anonim válasza:
79%

"prémium fesztivál" XDDD Proliknak az.

A kérdésre válaszolva, kb. ugyanaz a színvonal mint a Fezen, Rockmaraton, Volt, stb, csak ezeknél valamivel nagyobb és csak elektronikus zene van, élő nincs.

Talán igen ott van a legtöbb gazdag, de csak azért,mivel nagyobb ez a fesztivál a többihez képest és ott van a legtöbb ember.

MO-on csak a Sziget fesztivál számít európai színvonalú, mondjuk "prémium" fesztiválnak.

2020. nov. 8. 21:58
 4/11 anonim ***** válasza:
13%
Nagyon elvagy tévedve tesó a Sound az egyetlen Prémium fesztivál az országban igaz nem 80.000 hanem “CSAK” 45.000 ember nyomja egyszerre mint a Szigeten de azért ne sértegess már hogy egy Rockmaratonnal vagy Fezennel méred össze mert azok a Soundhoz képest mint a papírkutya... csak hogy szemléltessem Rockmaratonra a hetijegy 21k a Soundon a SIMA napijegy 22k a napi VIP 53k... ebből azért már látszik ki hol helyezkedik el a ranglétrán... mind fellépők...bárok...programok tekintetében és a bulizok stílusa is más igen ide általában apuci anyuci pénzelt gyerekei vagy az egész évben erre gyűjtős erre kondizos audis,BMW-s gyerekek jönnek de hidd el hogy a csajok is sokkal komolyabbak és nagyobb is a felhozatal csak hát ide hozni kell a formát tesó😉 de aki ide eljön az biztos hogy nem akar haza menni mert ha tényleg hozza a formát akkor benneragad a pinarengetegben😉
2020. nov. 26. 20:01
 5/11 anonim válasza:
69%

Hidd el, a milliárdos rocker,meg metál rajongó gyerekek, rockmaratonra, meg fezenre járnak, nem soundra.

Voltam már mindhárom fesztiválon, legtöbbször soundon és ott sajnos megy le a színvonal évröl èvre, egyre fiatalabb a korosztály is.

Hogy lenne már prèmium, egy olyan fesztivál, ahova 15-17 èves gyerekek járnak már túlnyomórèszt. Ugyan xdd

Igen, a soundon lehet kapni a legkönnyebben pinát, ehhez nem kell egy èvig gyúrni xdd. Ott a legtöbb a rbanc meg tènyleg sok az agyhalott kigyúrt barom (is). Ez a prèmium?? Inkább fertő.

Szóval itthon csak a Sziget, ahol más a korosztály is(meg minden). Ha az EDM-nél maradunk akkor el kell menni tomorrowlandra, vagy a szomszèdba Ultrára. Szerintem ezek már prèmiumok:)

2020. dec. 5. 23:53
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted “könnyű pin*t kapni”?xd próbálj már meg egy 40 kilós veréb “gamer” gyerekkel vagy egy 160kg-os igénytelen disznóval lemennixd esélyük nem lenne egy csajnál sem.. ide készülni kell tesó hogy úsz a pin* rengetegben😉 a Rockmaraton és a fezen meg semmi ehezz a helyhez képest teso
2020. dec. 6. 12:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért a Rockmaratonon is meg a fezenen is rengeteg részeg könnyen kapható csaj van. Egyébként a nagy fesztiválok közül felesleges a Soundhoz mérni a Maraton meg Fezent inkább a Volt ami rockos még
2020. dec. 6. 14:20
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az utolsónak, ezeket nem lehet összehasonlítani teljesen más stílus, más közönséggel.
2020. dec. 6. 15:55
 9/11 anonim válasza:
100%
Nem akarlak bántani "tesó" (#6), de a nyelvezetedből is ordít a proliság. Ha neked az a színvonal, hogy 17-18 éves újgazdag gyerekek veretik a soundon az éppen aktuális divatzenére a szüleik pénzéből, akkor nyomjad. Nem mindenkinek az az életcélja, ha bedrogozott/részeges rib*ncokat b*sszon. Sőt, az ilyenek általában kompenzálni akarnak valamit.
2021. jan. 27. 16:30
 10/11 anonim válasza:

#4 Én csak azokat az elektronikus zene rajongókat sajnálom, akik őszintén szeretik ezt a zenét és a Balaton Sound fellépőit, de az ilyen sudribunkó, köpedék proli közegtől behányik, mint amit lefestettél. Amit itt leírtál, az konkrétan egy szellemi dögkút. Totálisan elrettentő. Nektek ez nem is a zenéről szól, nem is tudom miről, az undorító, sekélyes, hitvány életviteletekhez kell valami aláfestő zene, amit biztosít ez a nyomorult fesztivál. Tulajdonképpen nektek tökmindegy milyen zene szól, csak épp aktuálisan legyen trendi, meg gondolom unalmas lenne síri csendben dugni. Siralmas.

A Sound fellépőit nem szeretném méltatni, nem az én műfajon, de biztosan vannak a maguk nemében színvonalas előadók is. Nem is velük van a gond, hanem mint mondtam, a "közönséggel", azzal a mentalitással amit te is képviselsz.

A Rockmaraton, ha számodra nem is trendi, de egy fellépők szempontjából színvonalas Rock/metal fesztivál volt. Nyilván a külföldi Metal fesztiválokhoz képest szerényebb volt a line-up, de egyáltalán nem volt rossz. Oda tényleg a zene miatt jártak az emberek, nem pedig pózolni, hanem jól érezni magukat, és azért, mert őszintén szeretik ezt a zenét. Nyilván nem ismered a fellépő zenekarokat, így nem értem hogy tudod eldönteni mi a "prémium" és mi nem. Nyilvánvalóan abszolút nem értesz a zenéhez, valószínűleg ahhoz se, amit te magad hallgatsz. Ha a belépő árát vesszük a színvonal mércéjének, akkor a legfosabb, aktuálisan felkapott mainstream pop vagy tudja a tököm milyen mondvacsinált műfajú előadókat tekinthetnénk a zenei színvonal csúcsának :D Ezt ugye te sem gondolod komolyan? :D Tinglitangli autotuneolt, zeneszerkesztő programmal előállított, agyonmarketingelt szórakoztatóipari termékeket helyeznél örökérvényű, valódi zenei tudással, tehetséggel és kreativitással rendelkező valódi zenészek fölé? Csak mert az aktuális trend miatt magasabb áron lehet eljutni a koncertjeikre? Ha egy Bejoncéra drágább a jegy, mint pl egy szimfónikus zenekar koncertjére, akkor ő automatikusan színvonalasabb is? Ne kúrj már föl :D

Az, hogy a Sound irracionálisan túlárazott, mert rájöttek a szervezők arra, hogy az apuci által pénzelt, elkényeztetett hülyegyerekeknek bármit el lehet adni kellően trendi csomagolásban, az a te problémád, ha megkajálod. Elhitetik veled, hogy neked erre szükséged van, ettől leszel menő, úgy ahogy azt is elhitették veled, hogy kis fostosként szükséged van státuszszimbólumokra, mint Iphone, vagy elmebeteg drága ocsmány cipők. Ezzel akartok egymás előtt felvágni, pedig mindezért nem ti dolgoztatok meg és ez mindenki számára nyilvánvaló, aki rátok néz. Valami tök más dimenzióban éltek, a valóságérzékelésetek és értékrendetek teljesen torz. Éppen ezért, ha én egy elektronikus zene rajongó lennék eszembe sem jutna erre a fesztiválra elmenni, mert nyomasztó lenne a fesztivál arcok mínuszban lévő intelligenciaszintje. Inkább mennék valami külföldi underground techno fesztiválra, ahol színvonalas maga a közönség is.

2023. márc. 9. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!