Elmentem a morrisons2 ba es hirtelen nagyon elengedtem magamat. Belekeverhettek valamit az italomba?
Igen bele. Whiskeyt. Minek iszol ha nem bírod...
Ez a beledobtak valamit a piámba már 10 éve is qurva szar volt...
Hát gina biztos nem,az nem ilyen. Nekem raktak bele ginát. Kiesett minden, leültem a villamos elé, ököllel vertem a falat, otthon elájultam és másnap nem egyszerű másnaposság volt. Remegett mind a 4 végtagom és nem bírtam lábra állni egy ideig. Én 3 fröccsöt ittam,aminek a fele szóda volt.. nem vagyok tini,ismerem a határaimat. Én voltam a f.sz mert akkor az egyszer hagytam ott a piámat amig kimentem wc-re. 3 sráccal csocsóztam,azok lehettek. Ha nem jön értem az akkori pasim, valszeg' szerencsésebb esetben egy tágult ánusszal félpucéron találnak meg,rosszabb esetben a hullámat egy sikátorban. A 3 pasi követett is minket egy darabig és nem tetszett nekik,hogy a pasim hazavisz. Gondolom beleköpött a levesbe..
Akkor voltam utoljára szórakozni,ezzel lezártam a korszakot 27 évesen. Ijesztő volt és bánom,hogy felelőtlen voltam, addig soha.. elég egyszer hibázni. Ez a Tibi atya kocsmában volt a körúton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!