Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tartanátok titokban bulit?

Tartanátok titokban bulit?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, de még otthon élek. Következő hétvégén péntektől-vasárnapig nem lesznek otthon a szüleim. Az a bajom, hogy életemben nem tarthattam bulit, csak úgy ha itthon vannak és csak pár embert hívok, ami valjuk be nem nevezhető bulinak. Megbízható vagyok, sose iszom magam hullarészegre, van felelősségérzetem, de anyámék még sosem engedték, mivel ez az ő házuk. Szerintetek rossz ötlet lenne bulit tartani titokban következő hétvégén? Ha elmondanám nekik, akkor nem hagynának itthon...kb 8-10 embert hívnék.
2020. szept. 16. 16:21
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
A buli nem csak társasjátékozás gondolom, de még ha nem is tivornyáról lenne szó ahol szétverik a házat, a szomszédoknak biztos feltűnne a dolog, és leadnák a drótot utólag. Akkor pedig megint állna a bál, úgyhogy a titkolózásnak nincs sok értelme. Ha észérvekre nem hallgatnak a szülők, és azt sem akarják elismerni vagy elfogadni hogy felnőtt a gyerekük és képes kordában tartani egy bulit, akkor inkább ne szervezkedj a hátuk mögött.
2020. szept. 16. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!