Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ha létezne időgép azt titokban...

Ha létezne időgép azt titokban tartanák az emberek elől?

Figyelt kérdés

2017. máj. 31. 12:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Biztosan. Ennél sokkal kisebb horderejű információkat is visszatartanak.
2017. máj. 31. 12:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Ugye tudod hogy az időutazás fizikai képtelenség?

Ha te visszautaznál az időben akkor futna tovább a jelen és egy teljesen új univerzumnak kellene létrejönnie csak miattad.

Amúgy ha létezne (ami lehetetlen) akkor azt biztos hogy nem hoznák nyilvánosságra.

2017. máj. 31. 16:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Beírtam az időgép szót a wikipédiánál és görgettem lejjebb és ezt találtam: ,,A tudósok nem foglalkoznak (legalábbis még nem) időgépek kifejlesztésével laboratóriumaikban, de Einstein általános relativitáselméletének egyenleteit tanulmányozva arra a megállapításra jutottak, hogy semmilyen fizikai törvény nem sérti meg az időutazás lehetőségét."
2017. máj. 31. 18:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Előre valóban tudsz utazni.

Visszafelé viszont nem.

2017. máj. 31. 19:40
 5/7 anonim válasza:
Laborban nehéz időgépet csinálni, mert a jövőbe való utazáshoz, közel fény sebességre kell gyorsulni. Nem elég a 88 mph. :)
2017. jún. 5. 10:12
 6/7 Körömcsiga válasza:
Nem kell időgép, a fotelből bármely fórumozó megmondja, hogy lehetetlen :) Biztosan titkolnák ha lenne, hiszen óriási galibákat lehetne okozni vele.
2017. jún. 5. 15:42
 7/7 anonim ***** válasza:

2#

Az időutazás létezik. Előre hátra. Bizonyított tény. A mértékkel van baj. Ehyenlőre. Elhanyagolható mértékű jelenleg. De van!

Kérdező.

Ha használható mértékű dolgot ismernének meg,az biztos,hogy sosem tudnád meg!

2017. jún. 7. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!