Szerintetek gáz ha valaki annyira szereti a Garfield-ot , hogy van plüsse magazinja , zsebkönyve stb?
Figyelt kérdés
2020. szept. 14. 18:54
1/8 anonim válasza:
Miért lenne gáz? :) Drogozni, tizenévesen hullarészegen fetrengeni, na az a gáz :)
2/8 anonim válasza:
Szerintem sem gáz, miért lenne az?
3/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz! :) És 1. válaszolónak igaza van.
4/8 anonim válasza:
Szerintem ez normális. A legtöbb embernek van valami mániája anyukám a zsiráfokat szerette mindene zsiráfos volt még 50 évesen is. Én 24 leszek de a mai napig megveszem magamnak a karkötős cukorkát a kis boltban.
5/8 A kérdező kommentje:
Utóirat:21 éves vagyok.
2020. szept. 14. 20:26
6/8 anonim válasza:
Teljesen mindegy. Plüss medve, és radír gyűjteményem van. Párnának is egy nagy plüss macit használok, amit a legjobb barátnőméktől kaptam. 35 vagyok... :)
7/8 anonim válasza:
Nem gáz. En is plüssel alszom 25 éves létemre. Párom meg a kisautokat gyujti közel 30 évesen. :D
8/8 anonim válasza:
Nekem is van egy rakat képregényem, 27 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!