A Garfield magazint miért nem tudják továbbra kiadni a járvány miatt? (bővebben lent)
Feltűnt, hogy március óta nem árulják a Garfieldot. Valahol azt hallottam, hogy köze lehet a járványhoz. Míg a többi magazin kapható, pl. Kockás, Kretén, NatGeo, a rejtvényújságok, stb.
Ezt nem igazán értem
Már megjelent újra!
De láss csodát: megváltozott a borító dizájn, és Nickelodeon logó került rá. (A tartalma nem változott úgy látom, bár csak átlapoztam, nem vettem meg.)
Tudni illik ugyanis, hogy Jim Davis bácsi eladta a Paws-ot nemrégiben a Nickelodeonnak.
De nem is ez a lényeg. Hanem, hogy a magyar kiadó honlapján tényleg az volt, hogy a vírus miatt álltak le!! Holott egy cégváltás volt a háttérben, ami a fenn akadást okozta. Nem tudom, hogy tudnak ekkorát az ember képébe hazudni?!!!
Ez alapján értékelje mindenki a járvány alatti történéseket a világban, emberek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!