Ezeknek a shippeknek van alapja? (több lent)
Figyelt kérdés
Itt a Stony és a Spideypool shippek érdekelnének elsősorban. Csak mert egy csomó shippnek van alapja (pl. Wanda Vison, Brutasha, talán még a Stucky is, mondjuk nem feltétlen szerelmi szálon), de ezeknek nem igazán. Vagy ezek a képregényekben léteznek (nem igazán vagyok jártas a képregényekben)? Vagy csak valaki kitalálta? Csak mert Tony és Steve nem igazán jöttek ki egymással, Peter és Wade meg nem is találkoztak (a filmekben). Meg ha már itt tartunk, akkor a Superfamily is érdekel. Köszönöm előre is a válaszokat! Csak érdekel, hogy honnan jöttek ezek a shippek. :)2020. aug. 23. 21:09
1/2 anonim válasza:
Igazából mindenki azt shippeli, akit és akivel akar. Nem kell feltétlenül találkozniuk sem. Szerintem úgy gondolták, hogy "na ezek ketten jól néznének ki" és ennyi :D
De pl Bucky és Natasha úgy tudom a képregényben kavartak, mielőtt Bucky agymosott lett, szóval ennek a shipnek lenne alapja. Filmben ezzel szemben semmi sincs köztük.
(Stucky shipper vagyok)
2/2 makeitcount válasza:
én nem shippelem stony-t de a spideypool-t igen bár nem a Tom Holland és Ryan Reynolds verziót.
Van a Deadpool vs. Spiderman képregénysorozat és nekem ott nagyon megtetszettek, plusz ha jól tudom Ryan Reynolds nem ellenzi azt ha az Andrew Garfield féle Pókembert nézzük vele együtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!