Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek leáldozóban van a...

Szerintetek leáldozóban van a Facebook? Mit gondoltok, valamikor, ha nem is most, lesz valami más, ami átveszi a helyét?

Figyelt kérdés

Ember képébe vágják a reklámokat, face-hez KELL a messenger is, aki telefonról is akar üzenetet küldeni, facebook tiltja random az embereket, stb.

Régen jobb volt. Akkor is voltak reklámok, de nem olyan sok, mint manapság. Nyugisabb volt. Soha nem vittem túlzásba a használatát, már pláne. Fiókomban kb 10 ismerősöm van, amióta újat csináltam, mert minek több, úgysem beszélünk. Na aztán most üzenet tiltás, mintha szabályt szegtem volna. Tök jó. Gondolkozok azon, hogy törlöm a fenébe az egészet.

Régóta van facebook, de egyre pocsékabb, ami azt jelenti, hogy valaha lesz olyan honlap, ami átveszi a helyét?

2020. aug. 22. 17:17
 1/6 anonim válasza:
100%
Szerintem előbb utóbb lesz. Bár már régóta van facebook, de csak idő kérdése mikor találnak ki valami újat. Mint ahogy lett jobb az iwiw-től, a MyVIP-től, az MSN-től..
2020. aug. 22. 17:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Mindig lesz új, és mindig kiábrándulnak idővel az emberek a régiből, amikor valami újra nyitnának. A Facebook annyiban lassítja az új platformokra váltást, hogy igyekeznek minden újdonságot beépíteni vagy konkurenciát felvásárolni, nehogy átregisztráljanak az emberek. Vagy ha meg is teszik, ugyanúgy a Facebook rendszerében maradnak (lásd Instagram).

Reklám pedig mindenhol lesz, amit ingyen használsz. A saját reklámon kívül pedig más emberek reklámját is ugyanúgy fogod látni, mert valahogy el kell juttatniuk a terméküket vagy szolgáltatásukat az emberekhez.

2020. aug. 22. 17:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már nem menő a Facebook, a mi családunkban pl csak a szüleim és a nagyszüleim használják 😀
2020. aug. 22. 17:51
 4/6 anonim válasza:
100%
Első válaszoló vagyok, nekem nincs is facebookom, és nem is hiányzik. És létezem. Boldog, teljes életet élek.:D
2020. aug. 22. 18:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Adblock aztán problem solved.
2020. aug. 23. 07:47
 6/6 Akitelin ***** válasza:
Idővel biztos. Bár..Szerintem inkább az új generáció fogja hanyagolni, vagy az utánuk levő a facebookot.
2020. aug. 23. 16:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!