Mi a csatorna neve? (Bővebben odalent!)
Figyelt kérdés
Ostobán hangozhat a kérdés, de nem jut eszembe egy csatornának a neve amit gyerekkoromban néztem.
A profilképen egy macska volt Goku-s super saiyan hajjal és én, személy szerint, egy sims 3 végigjátszást/történetet néztem rajta.
A történet egy lányról szólt (talán szemüveget is rakott rá a játékos, nem emlékszem) és két fivérrel keveredett kapcsolatba... és ha jól rémlik valamilyen vámpíros téma is volt — szóval nem emlékszem pontosan a részletekre.
Kicsit hézagos és összeszedetlen leírása, ha esetleg valaki ráismer, akkor megköszönöm válaszát!
2020. aug. 16. 16:21
1/2 anonim válasza:
Handle Gamer Team (HGT) volt a csatorna neve, de már sehol nem találom, pedig ez a simses sorozat annyira jó volt, úgy visszanéznék pár részt:D
2/2 A kérdező kommentje:
Nee, letörölték volna?? de kár, szívesen nosztalgiáztam volna én is, imádtam azokat a videókat! T_T
Mindenesetre köszi a választ :)
2021. nov. 14. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!