Mit írjak az instagram biomba (bemutatkozás)?
Tudom nem ez az élet legnagyobb problémája , de azért nem ártana egy kis segítség.
Tudjátok a nevünk alatt 100 karakterig írhatunk bármit,nos nekem fogalmam sincs,hogy mit írjak.
Viszont ha üresen ahogy nagyon rosszul néz ki és elég fontos az insta feedem számomra (ahogyan első ránézésre kinéz az oldalam).
Nem szeretném megjelölni a legjobb barátaim mert véleményem szerint az hülyeség,hiszen ha össze vesztek akkor kiveszed onnan az meg annyira gyerekes.
Azt sem akarom írni,hogy single/taken sztem ez is iszonyú gyerekes.
Szóval lehet maradok egy jó kis idézetnél.
De ha van ötletetek légyszi írjatok,előre is köszönöm!
Kedvenc zenédből egy pár sor esetleg?
Pl:
"💖🌟I cum blood from my erection
I feel it run
Down her throat, swallow🌷🌺"
szerintem is egy rövid idézet/dalszöveg rész jó lesz. esetleg vmi emoji, és kész is.
ha akarod, az életkorodat is odaírhatod.
Attól függ hány éves vagy és milyen témájú a profilod, de főleg azt érdemes odaírni, hogy ki vagy te. Ha valaki hirtelen rászalad a profilodra, átlátható legyen.
Mondjuk:
Artist 🎨
Dancer 🩰
Love cats 🐈
16
Ilyesmi.. :D
Foglalkozás, kor esetleg, érdeklődési körök, ilyesmi. Vagy egy idézet ami a mottód is lehetne, de ilyen ritkán van valakinek.
Mondjuk az idézet esetén gyakran látok olyanokat, hogy "Az vagyok aki te sose leszel", "Ha a pasimra halytasz veged" Stb. :D
Ezeket illendő kerülni, és ügyelni a helyesírásra, ha már fenyegetésre adod a fejed esetleg... :D
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,sokat segítettek nagyon!
A dalszöveges ötlet nagyon tetszik,meg csinálom.🥰
attól függ, mi a célod a profillal, illetve mire vagy "nyitott".
pld. ha barátkozni/ismerkedni szeretnél, írj magadról néhány, nem túl személyes mondatot, mit szeretsz csinálni, mik a hobbijaid, ilyesmi.
ha van hobbid és azt szeretnéd hirdetni, pld. rajzolsz és azokról akarsz képeket megosztani, arról írj valamit, pld. mióta rajzolsz, mik a kedvenc témáid, ilyesmi.
ha nincs konkrét elképzelésed/célod a profillal, teljesen jó egy dalszöveg részlet, vagy egy filmes idézet, de ezekből is lehetőleg olyat válassz, ami jellemez téged.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!