Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mivel tudnám elütni a mindenna...

Mivel tudnám elütni a mindennapjaimat?

Figyelt kérdés

Szeptemberben ha minden jól megy újra iskola lesz, és gyakran nagyon nehezen tudom eltölteni délutánjaimat. A tanulás nem vesz el sok időt és teljesen haszontalannak érzem magam, főleg, hogy tudom, hogy mindenki más produktívan éli a mindennapjait. Úszni el szoktam járni heti kétszer, kivéve amikor nem mehetek vízbe, de ezen kívül nincs nagyon ötletem. Nem szeretném, hogy a szüleimnek sok pénzt kelljen az elfoglaltságomra költeni, így viszont teljesen tanácstalan vagyok, főleg, hogy egy nagyon kisvárosban élek ahol mindenki ismer mindenkit.

Ti mivel ütitek el a délutánjaitok suliidőben?

2020. aug. 9. 10:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Értelmes szórakozással: olvasással. Valami olyan hobbival, ami

az adott területen művelődésre ösztönöz.

Sporttal. Barkácsolással. De felkészülhet az ember a következő tanévre

azzal is, hogy rendet tesz a könyvei között, takarít, ablakot mos, segít a háztartásban. Megtanul főzni. Azt lányok és fiúk is megtehetik.

2020. aug. 9. 10:02
 2/3 anonim ***** válasza:
32%
Hallgass zenét,menj el a barátaiddal valahová,sportolj, facebookozz,csinálj tik-tok videókat,olvass,tegyél fel instára képeket,kézműveskedj van youtubon sok jó kézműveskedős videó onnan meríts ötletet.
2020. aug. 9. 11:32
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj hangszeren játszani. Nem feltétlenül kell oktatás (autodidakta), és ez esetben egyszer kell költeni kisebb-nagyobb összeget hangszert ők függőben (ne az ára alapján válassz hangszert, ha úgy adódik)
2020. aug. 9. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!