Hogy rúgjak úgy be, hogy csak jól érezzem magam, de rosszul ne legyek?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi van velem, de mostanában ha buliban vagyok akkor vagy hiába iszok mindenkinél többet nincs hatása, vagy ha sikerül berúgni akkor annyira, hogy fél bulira nem emlékszem meg rosszul vagyok másnap.
Nem vagyok alkoholista, meg elvagyok pia nélkül is, de ma olyan buliba megyek ahol muszáj lesz táncolni és az sajnos nekem csak ittas álapotban megy.
2020. aug. 8. 14:30
1/4 anonim válasza:
Na ez engem is érdekelne am.. és nekem valahogy nem csak az h nem hat, de még rosszabb kedvem is lesz tőle :D
2/4 anonim válasza:
Erre (sajnos) az az egyetlen megoldás, hogy kevesebbet iszol :D. Én már 3 felestől lebegek, szóval nem hiszem hogy neked is sokkal több kellene, hogy jól érezd magad. Füvezni jobb, attól nem lesz az ember másnapos.
3/4 anonim válasza:
Nekem az jött be, hogy eszem előtte. Persze nem bezabálok, hogy kijöjjön, hanem eszem valamennyit ami felszívja a piát, vagy ivás közben mondjuk eszünk egy pizzát és akkor nem nyom le KO-ba.
4/4 anonim válasza:
Nekem az a praktikam hogy ha tudom h nem ettem előtte egy jó ideje akkor ha egy felest megis zok azonnal érzem is.. Máskor ehez kell vagy 3, 4 attol függ mikor ettem
. Viszont ha többet iszol és beut később, utána mindenképp egyel akkoris ha nem kívánod Hog felszivja mielőtt elalszok. Így sose voltam rosszul meg, ez amúgy úgy tűnt most mintha valami nagy alkesz lennék 😂😂😂😂pedig amúgy nemis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!