Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miben jobb a Twitch mint a...

Miben jobb a Twitch mint a Youtube?

Figyelt kérdés

2020. aug. 3. 19:25
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Inkább mindkettő másban szar.
2020. aug. 3. 19:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Youtube-ról ki lett utálva a gameplay, sem pénzt sem nézettséget nem tudsz már csinálni. Így marad a Twitch, ami szinte kizárólag gameplay platformmá nőtte ki magát.
2020. aug. 3. 19:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem értem az miért jó ha emberek néznek egy másik embert ahogy egy játékkal játszik. (Jó néha én is szoktam yt-n nézni gameplayt, de azok ilyen végigjátszás szerűek, nem olyan mint a pl. Fortnite stb.)
2020. aug. 3. 19:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Kis részben azért, mert olyan játékkal játszik az adott ember amit a néző nem tud megvenni (drága, a gyereknek nem veszi meg a szülő), esetleg nem elég jó hozzá a gépe (és megint nem vesznek egy új gépet csak úgy a szülők). A legnézettebb játékok a hype-oltak mellett mindig a 60 eurós premier játékok, a sokszor legnagyobb gépigényekkel.

Nagy részben pedig a streamer játékos személyisége, stílusa és előadásmódja, kommentárjai és reakciói miatt nézik. Hiába csak játszik és te nézed, van valamilyen egyéb hozzáadott tartalom amiért valakit néznek, és kimondottan őt nézik.

2020. aug. 3. 19:47
 5/6 anonim ***** válasza:
79%

Én pl. azokat nézem akik ugyan azokkal a multi játékokkal játszanak mint én.

Viszont ők profibb módon csinálják, amiből sokat lehet tanulni.

Az hogy te nem érted miért nézek ilyet az emberek, az legyen a te magánügyed.

Valaki politikai tartalmú videókat néz kikapcsolódásképpen yt-on, valaki meg streamereket.

2020. aug. 3. 20:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Amíg nem árt vele senkinek miért ne nézhetné, én is szoktam néha, igaz, csak YT-n általában speedrunokat amolyan unaloműzésként meg rácsodálkozni hogy egy egy játékban mire rá nem jönnek emberek a minél gyorsabb végigjatszas érdekében :D
2020. aug. 4. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!