Ki volt az a srác aki legalább 10 évvel ezelőtt a youtubon kezdett streamelni és hasonlit a paplovaghoz?
Szakadt rokker volt. Hosszú fekete zsiros haj, körszakáll. Panaszkodott hogy gyülöli az embereket, nem tud elmenni dolgozni mert a képmutató társaságot nem birja. Semmire nincs pénze még egy kiflire se, sőt éhezik. Ebből adódóan sok követője lett meg akadt rosszakaroja is.
Addig sajnáltatta magát egy kézikamerába amig valaki csak-csak nem kivitte magával külföldre usába vagy angliába. Azt a videót is láttam amikor külföldről bejelentkezett. Aztán valahogy eltüntek ezek a régi vedoi. A paplovagot amikor megláttam twitchen egyből levágtam hogy ez a szakadt sajnáltató rokker volt a youtubrol. Vagy esetleg keverem valakivel? Ha igen akkor kivel? Nem igaz hogy csak én emlékszem a körszakállas rokkerre.
Egyébbkènt az a valaki a megsajnàlta őt az a legjobb baràtja volt, Szefi.
Nem egy idegen.
-Nem rocker, metál kedvelő.
-Nem sajnáltatta magát, ő tényleg így vélekedik az emberekről, már elveszített mindenkit a családjából, én is utálnám az embereket.
-Dolgozott, függetlenül attól, hogy utálta az embereket.
-Szefi vitte ki az USA-ba magával, ő a legjobb haverja
-Nem tűntek el a videók, csak nem listázottak. Akit igazán érdekel az megtalálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!