Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit vigyek egy táborba?

Mit vigyek egy táborba?

Figyelt kérdés
Itt nem azokra a dolgokra gondolok, hogy ruha, tisztálkodási szerek, stb,stb... hanem, ami nincs felírva a listákra pl. evőeszközök (netán valamit veszünk az üzletbe és ezek segítségével kell megenni), a barátnőmmel beszéltük, hogy viszünk jégkockaformát,hogy tudjunk majd az innivalóinkba jeget tenni. Ha véletlenül elfelejtenénk lehűteni a vizünket, akkor csak tudjuk gyorsan beledobnánk. Előre köszönöm az értelmes válaszokat!!!

2020. júl. 5. 21:51
 1/3 anonim válasza:
100%

Én jégkockaformát nem vinnék a helyedben, mivel ha megtöltöd vízzel akkor még mindig kellene egy hűtő ahol meg tudod azt fagyasztani, a táborokban pedig ez nem gyakran szokott lenni.

Az evőeszköz viszont jó ötlet, főleg most, a vírus alatt. Jövő héten megyek én is táborba és evőeszközt én is fogok vinni

2020. júl. 5. 22:03
 2/3 A kérdező kommentje:

Van hűtő ott, ahova mi megyünk

Már tavaly is voltam abban a táborban és van ilyen kisebb hűtő, csak gyakran szokott az lenni, hogy megiszom az innivalóm és elfeljetem időben újratölteni és akkor csak beledobok pár jégkockát

2020. júl. 5. 22:25
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Függ attól, hogy milyen a szálláshely. Más dolgokat javasolnék sátrazós táborba, mint egy panziósba, de a hűtőből kiindulva panziósba mentek, ezért ezeket javaslom :

hosszúujjú felső + hosszúgatyó akkor is ha 30 fokot mond egész hétre pl. tábortűznél a szúnyogok megesznek, szóval hosszú ruha + szúnyogriasztó!

nekem lányként a borotva mindig életmentő volt és hiányzott, ha otthon hagytam:D

bögrés leves, zacskós kaják (ha esetleg olyan az ebéd, vacsi hogy nagyon utálod vagy allergiás vagy valamire, akkor jó ha van nálad)

elosztó (amit konnektorba raksz, így többen is tudjátok tölteni a telefont egy konnektorból)

Bluetoothos hangszóró (egy kis zene sose rossz:D)

Valamilyen kártya, amivel tudtok játszani csendes pihiben

2020. júl. 6. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!