Milyen megoldást lehet erre találni?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő: amikor szétmentem az exemmel, kb2 hónapja, lenyúlta az nCore fiókomat, amit azóta se tudok sehogysem visszaszerezni. Beszéltem informatikus ismerőssel is, de nem tudott semmi használhatóval szolgálni, akitől volt a meghívóm ő egyéb okok miatt nem tud másikat küldeni. Ha tud valaki valami megoldást erre, kérlek ne tarsa magában.2020. júl. 1. 19:55
1/5 anonim válasza:
A jelszó emlékeztető nem a te mail címedre érkezik?
2/5 anonim válasza:
Mivel az oldalon írják, hogy saját felelősségre add meg másnak a fiókot, nem hiszem, hogy segít, ha valaki ír a nevedben a staffnak. Ha nem változtatott email címet, csak jelszót, akkor a jelszó emlékeztető segíthet. Viszont ha ha emailt is átírta, akkor csak az, ha szerzel egy új accountot:/
3/5 A kérdező kommentje:
Mindent megpróbáltam, de semmi. Gondolom mindent átírt benne. Attól a személytől, akitől kaptam a meghívót már sajnos nem tudok kérni, viszont ha ebben is lenne valakinek egy ötlete, vagy egy gesztusa, akkor azért is nagyon hálás lennék. A zöld kéz megy mindenkinek. Köszönöm!
2020. júl. 1. 21:26
4/5 anonim válasza:
Facebookon vannak meghívó cserélgetős csoportok, ott szoktak küldeni:)
5/5 anonim válasza:
Sajnálom, hogy igy jártál, de viszont tanultál belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!