Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » HELP! Segítség kéne a The...

HELP! Segítség kéne a The Sims 2 játékban nem birok családot csinálni! Amikor rámegyek mindig leáll és valami olyasmit ír ki hogy probléma van de megoldást nem nagyon lehet találni. MIT TEGYEK SEGÍTSETEK?!

Figyelt kérdés
Előre is köszi mindenkinek

2013. nov. 27. 16:37
 1/3 anonim válasza:
Töltsd le még egyszer a játékot, hátha akkor jó lesz. Vagy játssz azokkal a családokkal amik már megvannak az alapjátékban.
2014. jan. 2. 11:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem voltak alap családok, sőt nekem kellett szomszédságot csinálnom. És már próbálkoztam az újra letöltéssel de nem sikerült
2014. jan. 25. 18:11
 3/3 anonim ***** válasza:
ha városok meg alapcsaládok nem voltak akkor 100% hogy kamu sims 2 próbáld meg picktorrent(pont)com-rol leszedni 70%-ban jó minőségi a játék nekem sosem okozott még csalódást
2014. jan. 26. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!