Szerintetek kb.mikor fonak kinyitni a mozik?(2020)
Ha a fentiekből neked az jön le,hogy nem tudom használni a google-t,az csak a te szövegértési készségedet bizonyítja,sajnálom.Alapból szerinted hogy léptem volna be ezen oldalra,ha nem tudnám használni?:DNem értem ezt a sok rosszindulatú kötekedő embert itt,ez miért jó?És én azt szerinted honnan tudjam,hogy te melyik linket olvastad?:DMert erre voltam kíváncsi,mivel gondoltam hamár ide írtál,akkor valami hiteles linket láttál,mert én csak emberek találgatásairól olvastam.Nyilván rákeresni én is rá tudok,de nem jelzi ki a linkek mellett,hogy az egyik kedves gyakori kérdésekes válaszoló melyik linkre hivatkozik a több százból(vagy többől,még mielőtt ebbe is belekötne valaki).Persze nem fogom semmire vinni,végülis csak most végeztem egyetemen és kaptam meg a 2.felsőfokú nyelvvizsgámat,bár ehhez semmi közöd,te biztos többre vitted.
Sajnálom,ha félre értetted,én csak egy linket kértem.Nem fogok vitatkozni itt,nem ezért tettem fel a kérdést,ha vitatkozni szeretnél valakivel menj valami fórumra,én a továbbiakra nem fogok reagálni mert kiveszem a figyelt kérdésekből a kérdést,így nem fogom látni.A linkért köszi még egyszer,szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!