Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Másnapossag vs kor?

Másnapossag vs kor?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Mostanában nagyon durván másnapos szoktam lenni, akár estig is eltart. Régebben meg se kottyant, semmi bajom nem volt, pedig voltak sokkal keményebb bulik is. Még csak 20 éves vagyok, olyan 16 éves korom óta bulizunk/iszunk heti 1-2 alkalommal legalább. Szóval szerintetek ez lehet a korom miatt, és sosem lesz már jobb, vagy mi más lehet az oka?

2020. máj. 22. 20:42
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Lehet már tönkre tetted a májad. Minél többet iszol annál nehezebben bontja le az alkoholt. A kornak is köze van hozzá mert már 4 éve vagy “ alkoholista”🙃
2020. máj. 22. 21:05
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mi a fiziológiája de én detto így vagyok vele. És kb.az összes ismerősöm,de ez olyannyira általános jelenség,hogy mémek is készültek belőle. És igen,ez csak rosszabb lesz idővel. :)

31/n

2020. máj. 23. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!