Szerintetek is nagyon alja szint a tiktok? Mi értelme van mások dumáit meg zenéit a videótok alá vágni? Ráadásul egymást másoljátok.
Azt hiszitek sztárok vagytok?
Beregisztráltam, de nem is értem, idáig süllyed az emberiség...
Trend, 2020.
Egyébként akadnak ott azért valóban poénos videók, de az olyan amiket írsz, valóban irritálóak. Kis nyomorultak szerintem, akik ilyeneket tesznek fel magukról, mivel tehetség 0, közbe azok a mozgások, pucsítások némelyiknél, jó ég. Sablon az összes, de igazából nemcsak ott.. Aki szerint ez jó, azt én gyakorlatilag kerülöm is :D De ennél betegebb dolgok is vannak a közösségi hálón. Lásd Ibff keresők, mikor a kis 12 éves lány benyögi, hogy "pervi" fiúbarátot szeretne. Ilyen lett a világ sajnos, ebben nőnek fel, ezt látják, hasonlóan gondolkozik az összes.
Sajnos ez lett. Régen ugye tehetség kellett hogy bekerüljön valaki a médiába,zeneiparba. Megnézel egy kilppet, sokkal igényesebb a maiaknál.
Most meg tiktok, mindenki minden szart felakhat akárhová, megnézik x 100 an aztán azt hiszi milyen menő...sablonos szar az egész
"Régen ugye tehetség kellett hogy bekerüljön valaki a médiába,zeneiparba":
Ismerősök és protekció kellett, vagy ha az nem volt, akkor jó kinézet + el kellett fogadni a szexuális közeledést a managerek részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!