Ugye lesznek idén fesztiválok? 😭
Remélem nem,sztm sem kéne tömegrendezvényeket tartani,akár a vakcinánig.
A Sziget esetleg lehetséges lehet.
Nem hiszem. Már mindjárt nyár, és még mindig nem látni a végét a járványnak. Az simán elképzelhető, hogy addigra már nem lesznek ennyire korlátozások, de nem hinném hogy szórakoztató célú tömegrendezvényeket kellene idén tartani...
Eleve szerintem értelmetlen, mert külföldi vendégek és fellépők nem igazán jönnének, szóval párszáz magyar csápolna Korda Gyurinak a fesztiválokon, hatalmas buli lenne. :D
Mindenesetre én nem támogatom az ilyen "haszontalan" kockázatokat, először az egészségüggyel és a gazdaság stabilizálásával kellene foglalkozni, a tömegbulik majd lehetnek az utolsók.
Nem leszólásból írom, én is mentem volna szívesen pár koncertre a nyáron, de ez van... nem ez a legfontosabb dolog most.
8:, Nyilván azt sírja, hogy őt elsősorban ilyen formában érinti a jelen helyzet. Ahogy engem is.
Kérdező, ha nem akarsz ilyen provokatív, szenteskedő beszólásokat, akkor talán jobb lenne az ilyen jellegű kérdést a "Szórakozás - Zene" - kategóriában feltenni.
Ma már valami kiderült a fesztiválokról:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!