Mit jelent az uborka, tök, cseresznye, eper az instagram storykban?
Figyelt kérdés
Mindenhol ezt látom, de nem tudom melyik mit jelent.2020. ápr. 23. 12:46
2/8 anonim válasza:
Párkapcsolati státusz. A szokásos éves "játsszunk el valami titokzatos dolgot amit persze mindenki elé kiteszünk, hadd idegesítse azokat akik nem tudják mit jelent, és el se mondjuk nekik mert ez vicces" szórakozás.
4/8 A kérdező kommentje:
lány vagyok, de nem értem és senki nem magyarázza el :)
2020. ápr. 23. 13:16
5/8 anonim válasza:
Mert ilyenek az emberek, kapuőrködik olyan információ felett amitől ő nem lesz kevesebb, ha megosztja másokkal.
Itt leírják, be van linkelve a válaszban:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2020. ápr. 23. 14:15
7/8 anonim válasza:
Minden évben van ilyen, és nem, nem azért h idegesítsük a férfiakat :) A mellrákban küzdő emberek segítségére próbálunk így felszólalni.
8/8 anonim válasza:
Hogyan segíti a mellrákban szenvedőket az, hogy a közösségi oldaladon gyümölcsök képeit rakod ki, és szándékosan eltitkolod a társadalom felétől, hogy az mit jelent? Semmi nem segít ez senkin, csak bohóckodás az egész, és azt a fals képzetet adja az embernek, hogy ő tett valakiért valamit. Mint a like küldése a beteg gyereknek meg a menhelyi állatoknak, hátha attól jobb dolguk lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!