Milyen eszközök kellenek a makettezéshez? Lehet-e ecsettel lefesteni az autókat, és ha nem, akkor mi kell hozzá?
Figyelt kérdés
Tök nulláról kezdem, tehát mindent írjatok meg ami csak kell hozzá, mert csak nagyjából tudom, hogy mi kell. Pl.: Makett, festék, ecset...2010. júl. 27. 18:24
1/2 Máté98 válasza:
Én nem vagyok ebben otthon, de se ecset, se festék nem kell, hanem mindenféle hobbiboltban összevásárolt terepasztal, tereptárgyak, járművek, élőlények, minden a világon, ami ott van. Hosszú, drága, türelempróbáló feladat, de az eredmény, (ha csak az unokáknak is) nagyon szép lesz. Készen, minden méretben, több év alatt (esetleg ilyesmi rendezvényeken vett dolgokból) összegyűjtött modell cuccok sokasága, csak vagyonosoknak.
2/2 anonim válasza:
Máté98: az terepasztal
Kell hozzá: ecset, festék, csípőfogó, szike, hígító, ragasztó (pl Revell Contacta, ha nincs más, akkor pillanatragasztó)... meg türelem és kézügyesség.
Ecsettel ne fess autót, szerezz egy jobbfajta spray-t(pl. Tamiya. Először gyakorolj egy kicsit valamin, csak aztán fesd le. Vigyázz hogy ne folyjon meg a festék (=túl sok)
VAGY: vegyél magadnak 1 fújatópisztolyt (Airbrush), ehhez kell kompresszor is. Kezdőknek inkább a spray-t ajánlom, mert egyszerűbb és olcsóbb.
Olvasgasd a maketthez adott útmutatót és kérdezz, ha vmi nem világos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!