Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy lehet az hogy csak...

Hogy lehet az hogy csak tegnap mutatta a Híradó azt hogy Anthony Hopkins itt forgat Magyarországon mikor már itt van több hete és ráadásul csak azért adták be a hírekbe mert állítólag elvitte a mentő? Nem is tudtam hogy itt van!

Figyelt kérdés
De bezzeg amikor itt van valami Twilightos sz@rjankó az egyből a csapból folyik! Mindenhol csak ezt adják!!Pedig hát ők semmik Anthony Hopkins-hoz képest! Semmi színészi tehetségük és mégis ők a nagyobb sztárok!Elszomorító hogy ma már ez megy... :(
2010. júl. 27. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem kicsit le vagy maradva,bemondták amikor megérkezett és mondták is hogy itt lesz egy darabig,de hát nem mondhatják be minden nap több héten keresztül,hogy anthony hopkins Magyarországon van!
2010. júl. 27. 17:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem én, csak arra céloztam ezzel hogy bezzeg mikor a Twilightos hülye gyerek itt volt Budapesten bezzeg egész héten csak erről szólt a Fókusz is! Igaz az egy ganéj műsor is egyébként!
2010. júl. 27. 17:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Miért, azt sem nyomban a hazaérkezésük után adták le a hírekben, hogy a Karthágó Egyiptomban volt. Hanem sokkal később.
2010. júl. 27. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!