Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek nyár folyamán...

Onyx123 kérdése:

Szerintetek nyár folyamán mikor nyitnának vagy egyáltalán lennének e tömegrendezvények?

Figyelt kérdés
Kérem olyanok válaszoljanak akik vendéglátósok vagy témában vannak?hírekből még nem láttam ezért kérdezném.
2020. ápr. 16. 13:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ezotéria rovatban biztos tudnak rá választ... :)
2020. ápr. 16. 13:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha lesz is, maximum nyár vége felé, augusztusban mondjuk.
2020. ápr. 16. 13:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát ha már több országban már a sulikat nyitják akkor nem jövőre tuti
2020. ápr. 16. 13:38
 4/6 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy minden ilyen nyári program el fog maradni. Ha később mégis engedélyezik, mivel mindent előre le kell foglalni/ki kell fizetni, nem lesz semmi se
2020. máj. 7. 07:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Aki tájékozódik, és logikusan gondolkodik, az fel sem teszi ezt a kérdést.

Hetekkel ezelőtt lemondták a müncheni Oktoberfest-et (októberi!!!), itthon a szeptember közepi Eucharisztikus kongresszust is elhalasztották jövőre. És még sorolhatnám nemzetközi szinten is az őszi lemondott rendezvényeket.

Ki gondolhatja azt, hogy itt _nyáron_ bármi is meg lesz tartva...???

2020. máj. 7. 08:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Most megy a Kossuth rádióban egy műsor.

augusztus 15-ig SEMMIFÉLE rendezvényt nem lehet megtartani, utána meg..... Majd hosszabbítják a határidőt.

2020. máj. 7. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!