Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek idén nyáron...

Szerintetek idén nyáron (2020) lesz Mondocon?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam, hogy kezdjek el rá félretenni pénzt, vagy ne?

2020. ápr. 9. 13:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyre kevésbé tartom valószínűnek, de 3 hónap alatt még sok minden történhet. Ettől függetlenül az sose baj, ha az embernek van félretett pénze, főleg, hogy egyre nagyobb esélye van annak is, hogy világválság legyen. Így szerintem mindenképp érdemes spórolni valamennyit.
2020. ápr. 9. 14:08
 2/4 Adamka810 válasza:
76%
Ha május 3-án tényleg tetőzik a fertőzöttek száma, akkor 2 hónap alatt lemehet ez a járvány, ahogy Kínában. Meg az ellenszer is úton van, ami sokak szerint nem valószínű, hogy addigra megérkezik, de mostanában meglepően jól tudnak együttműködni az emberek.
2020. ápr. 26. 22:46
 3/4 A kérdező kommentje:

Oké, update 2020 április 30.

Hálásan köszönöm a válaszokat!

Ma láttam, hogy a kormány betiltja azokat a rendezvényeket, ahol több mint 500 fő van. Tehát sajnos biztosan el fog maradni. Kár, mert ez lett volna az elsö :(

2020. ápr. 30. 14:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Hai!

Most láttam, hogy kiírták, hogy augusztusban lesz.

YAY!

2020. máj. 11. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!