Kártyatrükknél a kézügyesség tanulható?
Nagyon régóta próbálok már netről kártyatrükköket tanulni, de amint kell valamelyikhez egy kis kézügyesség, már megbukik nálam. :( És itt a legalapvetőbbekre gondolok, pl double lift, hamis keverés, stb. Az elmélet megvan, de képtelen vagyok úgy megcsinálni, hogy ne szerencsétlenkedjek vele nagyon lassan, nagyon feltűnően. Még a kisujjamat sem tudom normálisan ott tartani az emelések között.
Ez is egy tipikusan olyan dolog, hogy van, akinek van hozzá érzéke, és könnyen megtanulja, és van, akinek semmi kézügyessége ehhez, hiába gyakorolja? :(
Ezzel én is pont így vagyok, de szerintem sok gyakorlással javítható. Például a riffle shuffle-ről is azt gondoltam, hogy ez nekem soha nem fog menni, most meg már teljesen automatikusan és szépen megy. Most épp legyező nyitást próbálok, abban még nagyon béna vagyok, de szerintem idővel ez is jó lesz. Biztos van akinek jobb a kézügyessége, és hamar megtanulja ezeket, de a többieknek sok kitartás kell hozzá.
Na meg persze az se mindegy, hogy milyen kártyával próbálkozik az ember, mindenképpen jó minőségű papír alapú, műanyag bevonatos kártyát javaslok.
Értem, köszönöm, akkor nem adom fel! :)
És sok sikert Neked is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!