A Harry Potter sorozatban volt magyarul Kapor nevű szereplő?
Figyelt kérdés
Alapvetően a könyv kategóriába tettem volna ezt a kérdést, de végül is a film is érdekel, pedig arra haragszom, mivel előbb olvastam legalább az első négy könyvet vagy tán az összeset is és csak utána láttam a filmeket is, és elég sok mindent máshogy jelenítettek meg, mint ahogy én elképzeltem, ezért filmekből már nem is néztem meg az összeset...
Mindezt ráadásul milyen iszonyatosan régen már, bő tíz éve, úgyhogy el is felejtettem, de a kaporról vhogy mindig eszembe jut, hogy vmi bankár volt vagy bankvezető, de nem találom netszerte... Tán Kupor volt és nem Kapor...? :) És eredeti angolban mi volt a neve és ki ő? Vagy csak álmodtam...? ;) :P :D
2020. márc. 29. 13:46
1/3 anonim válasza:
Kupor az, Barty Kupor. Eredeti angol nevén Crouch.
2/3 anonim válasza:
Barty Kupor, a minisztérium képviselője a Trimágus kupa alatt, illetve a fia ifj. Bary Kupor, halálfaló, részt vett Frank és Alice Longbottom őrületbe kínzásában, fogoly az azkabanban, majd szökése után segít Voldemortnak a visszatérésében. Százfűlé főzet segítségével felveszi Rémszem Mordon alakját és úgy alakítja a háttérből a Trimágus kupa eseményeit.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek! :)
2020. márc. 29. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!