Paranormal Famility Niki és a férje Robi hány évesek?
Kedves 9es!
Szerintem mások is sejtik ki vagy !😉
Csúnya dolog az irigység és a káröröm is.
Te most ezzel,hogy ő 3 gyerek mellett válik magadat próbálod mentegetni ,hogy te csak 2vel?
Elárulom, 100x gázabb vagy még ebben a helyzetben is mert te majd megőrülsz,hogy szapulhasd , magadat meg enek fényében jobbnak állítanád be.
Én Nikit követem és marha rég nem vagy te már téma nála. Tudod van akire a levegőt is kár.. ez vagy te. Hiába izzadsz vért hogy hozzá hasonlóan magadért szeressenek. Nem fognak. Visszataszító egy személyiséged van.
Arról nem beszélve hogy ő 3 gyerek mellett válik, te mire eljutottál a házasságig már fél évente szakítást, költözést , visszaköltötést tudtál csak produkálni mindezt a gyerekek előtt/ őket is magaddal rántva.
Ő egyelőre nem rángatta szét a gyerekeit egyik lakásból a másikba, nem hozta a gyerekeit hol van apa hol nincs apa szituációba.
Szóval ne áltasd magad. Az a nagyon gáz amit te művelsz.
Sokan írták már előttem de neked terapeuta kell.
És gondolom ezennel törölteted ezt a kérdést is , mert az igazság mimdig fáj.
👎👎
9-eske, te nagyon buta vagy. Arra nem veszed a faradtsagot, hogy kicsit jobban megnézed hova ki kommentel. Persze könnyebb megint valaki mást sározni. A cserebogár pillás komment az én voltam, ahogyan az is aki a vekonyságára instán reagált. Visszanezheted nyugodtan az említett kommentek közt, ugyanaz a felhasználó név lesz, sőt instan is nyilvános profil amiről írtam.
Megjegyzem a nagy ősanyát akit itt próbálok állandóan áldozatnak beállítani napi szinten látom, tekintve hogy itt lakik a házban. Maradjunk annyiban, hogy se nem kedves, se nem pozitív, se nem nőies. Egy megkeseredett nő. Aki állandó visszacsatolása vár a világtól, hogy nem is olyan nagy a sz.r a sushiban.
Nézéttek meg az utóbbi TikTok videoit.... Látszik rshtuk, hogy valami nagyon nem volt rendben Nikivel.
Azóta se jutok szóhoz. Borzalmasan sajnálom. A karácsonyi vásárlós videója amikor káromkodás helyett kutyaugatást vágott be, zseniális volt.
Hihetetlen🖤
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__egyeb-kerdesek__9..
Itt az első választ valószínűleg ő írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!