Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Paranormal Famility Niki és a...

Paranormal Famility Niki és a férje Robi hány évesek?

Figyelt kérdés
2020. márc. 16. 13:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
18%

Kedves 9es!

Szerintem mások is sejtik ki vagy !😉

Csúnya dolog az irigység és a káröröm is.

Te most ezzel,hogy ő 3 gyerek mellett válik magadat próbálod mentegetni ,hogy te csak 2vel?

Elárulom, 100x gázabb vagy még ebben a helyzetben is mert te majd megőrülsz,hogy szapulhasd , magadat meg enek fényében jobbnak állítanád be.

Én Nikit követem és marha rég nem vagy te már téma nála. Tudod van akire a levegőt is kár.. ez vagy te. Hiába izzadsz vért hogy hozzá hasonlóan magadért szeressenek. Nem fognak. Visszataszító egy személyiséged van.

Arról nem beszélve hogy ő 3 gyerek mellett válik, te mire eljutottál a házasságig már fél évente szakítást, költözést , visszaköltötést tudtál csak produkálni mindezt a gyerekek előtt/ őket is magaddal rántva.

Ő egyelőre nem rángatta szét a gyerekeit egyik lakásból a másikba, nem hozta a gyerekeit hol van apa hol nincs apa szituációba.

Szóval ne áltasd magad. Az a nagyon gáz amit te művelsz.

Sokan írták már előttem de neked terapeuta kell.

És gondolom ezennel törölteted ezt a kérdést is , mert az igazság mimdig fáj.

👎👎

2021. okt. 19. 17:13
 12/20 anonim válasza:
100%

9-eske, te nagyon buta vagy. Arra nem veszed a faradtsagot, hogy kicsit jobban megnézed hova ki kommentel. Persze könnyebb megint valaki mást sározni. A cserebogár pillás komment az én voltam, ahogyan az is aki a vekonyságára instán reagált. Visszanezheted nyugodtan az említett kommentek közt, ugyanaz a felhasználó név lesz, sőt instan is nyilvános profil amiről írtam.

Megjegyzem a nagy ősanyát akit itt próbálok állandóan áldozatnak beállítani napi szinten látom, tekintve hogy itt lakik a házban. Maradjunk annyiban, hogy se nem kedves, se nem pozitív, se nem nőies. Egy megkeseredett nő. Aki állandó visszacsatolása vár a világtól, hogy nem is olyan nagy a sz.r a sushiban.

2021. okt. 22. 10:23
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Niki 2022.11.22.-én tragikus hirtelenséggel elhunyt. 🖤
2022. dec. 5. 21:49
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
... ,de miben halt meg; betegségben, öngyilkosságba, balesetben, ...?
2022. dec. 7. 15:22
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
A család ezt nem mondja el.
2022. dec. 8. 17:32
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan komment, ami szerint csak nem kelt fel reggel, másik pár szerint pedig öngyilkos lett. Lehet sosem tudjuk meg mi történt. Én pár éve néztem meg pár videóját de kicsit engem is sokkolt ez. Szegény 3 gyermek :(
2022. dec. 11. 13:30
 17/20 anonim válasza:
100%
Engem is sokkolt:( Még most sem tudom elhinni...a gyerekekért megszakad a szívem:((( Látszott már egy ideje rajta, hogy nincs jól, és még gondoltam is,hogy nem lesz ennek jó vége, de erre nem számítottam.Sokszor újra szoktam nézni a videóit, főleg ilyenkor karácsony előtt,így hangolodva az ünnepekre,most is így tettem, aztán gondoltam meglesem mi van vele/velük mostanában,erre láttam a posztot hogy elhunyt:(Hihetetlen!Nyugodjon békében! 🖤🕊
2022. dec. 11. 22:11
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nézéttek meg az utóbbi TikTok videoit.... Látszik rshtuk, hogy valami nagyon nem volt rendben Nikivel.

Azóta se jutok szóhoz. Borzalmasan sajnálom. A karácsonyi vásárlós videója amikor káromkodás helyett kutyaugatást vágott be, zseniális volt.

Hihetetlen🖤

2022. dec. 13. 00:28
 19/20 anonim válasza:
Melyik kerdesnel valaszolt Niki?🥶
2023. máj. 26. 20:47
 20/20 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__egyeb-kerdesek__9..

Itt az első választ valószínűleg ő írta.

2023. szept. 7. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!