Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miert van az, hogy a különböző...

Miert van az, hogy a különböző híroldalak telerakják ilyen lebegő videókkal és hülyeségekkel az oldalukat?

Figyelt kérdés
Nem elég nekik a hirdető banner amit kitesznek, ebből is legalább kétszázat?? Mobilnetrol vagyok általában, ami nem korlátlan, es idegesít hogy látok valami érdekes hírt, olvasnám, de nem tudom, mert jobb alulra egy videó végig velem lebeg, amit megállítanise lehet, nemhogy bezárni, közben meg felül annyit látok, hogy 1-2-3 mb-vel szedek amíg az oldalon vagyok.... Egyetlen egyszer maradtam fent az oldalon, és 210 mb-t sz..ott el az a hirdetős videó.
2020. márc. 15. 06:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Sok reklám = sok pénz
2020. márc. 15. 06:54
 2/5 A kérdező kommentje:
De ha nem is nézem meg, rá se kattintok, mert nem is erdekel, akkor hogy van nekik belőle pénzük???? Hat meghalok mire felfogom
2020. márc. 15. 07:14
 3/5 anonim ***** válasza:

"De ha nem is nézem meg, rá se kattintok"

Ha nem kattintasz arra az oldalra, nem látod hogy van ott zavaró reklám.

Ha nem látod, nem is zavar.

2020. márc. 15. 07:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Itt egyértelműen a hirdetésre gondoltam......
2020. márc. 15. 08:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Több pénzt kapnak, ha kattintasz is a reklámra, de az oldal látogatottságból és követő cookie-kkal azt is le tudják mérni, mennyien látták a reklámot.
2020. márc. 15. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!