Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Rendeltem 2 fürdőruhát egy...

Rendeltem 2 fürdőruhát egy kínai rendelős oldalról, mikor ér ide?

Figyelt kérdés
A shein oldalról rendeltem két fürdőruhát február 24.-én, még se híre, se hamva. Azt írja, hogy "in transit". Szerintetek megkapom valaha? mennyi idő számít ilyenkor normálisnak kiszállításnál ? :( kifizettem....jó lenne ha meg is kapnám.
2020. márc. 12. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:
21%
Örülj neki ha nem jön meg.
2020. márc. 12. 20:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kínából átlagban 25-30 nap. De most a vírus miatt, heteket/hónapokat is csúszhat a szállítás.
2020. márc. 12. 20:34
 3/7 anonim ***** válasza:
14%
hogy sietteti a koronavírust...
2020. márc. 12. 20:42
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Minek? A karanténban 40 fokos lázzal erre lesz a legkevésbé szükséged. Inkább rendelj egy meleg pokrócot és egy pizsit papuccsal.
2020. márc. 12. 21:12
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen, kínából, mivel nem marad életben 1 ruhán a vírus:D

Mellesleg mindnehonnan ez folyik....

2020. márc. 12. 22:04
 6/7 anonim ***** válasza:
A 60 napban még benne van bőven, de ha ilyen aliexpress vagy wishről rendeltél, pénz visszatéritést kapsz, ha nem érkezik meg ennyi idő alatt, ráadásul utána még meg is megjöhet.
2020. márc. 13. 23:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Csak megjöhet. :D
2020. márc. 13. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!