Ezeket csak én szeretem nézni?
Figyelt kérdés
Szeretem nézni az olyan videókat amiken orvosok vizsgálják a beteget. Meghallgatják a szívét meg a tüdejét. Tapogatják a hasukat stb. Tudnátok ilyen videókat, oldalakat mondani amin ilyenet lehet nézni?2020. febr. 1. 12:26
1/11 Sssaszem válasza:
Engem is érdekelnek az orvosi dolgok.
2/11 anonim válasza:
Őőő... orvosként én a YouTube-ot használom, ha gyakorlatban szeretnék látni valamilyen olyan vizsgálatot vagy beavatkozást amiről addig csak olvastam.
3/11 anonim válasza:
Youtube on van mindenféle orvosi vizsgálatot bemutató oktató videó, rengeteget lehet tanulni belőlük még ha laikus is vagy. Egyébként sokan vannak akik úgy vannak ezzel, mint Te.
4/11 Sssaszem válasza:
Milyen címen vannak ezek a youtube videók? Engem az orvoslás érdekel. Nem véletlenül azért, mert sokat voltam a kórházban koraszülöttként.
5/11 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem nézni, főképp a szívvizsgálatokat mutató videókat!
6/11 Sssaszem válasza:
Engem is nagyon érdekel az orvoslás a vizsgálatok és a diagnózis felállítása, hogy mi a gyógymód a betegségre.
7/11 anonim válasza:
Imádom az olyan videókat, ahol fonendoszkóppal vizsgálják a szívet. Ennél jobban csak azt imádom, amikor az én szívemet hallgatják, vizsgálják.
8/11 anonim válasza:
Én is szeretem mindegyiket. Ha engem hallgatnak vagy ha én hallgathatok. Vannak is visszajáró pácienseim.
9/11 Sssaszem válasza:
Nehéz arra a kérdésre válaszolni, hogy miért tetszenek az orvosi dolgok, röviden, mert érdekesek, tanulságos esetek is vannak. Anesztézia altatás ugye. Kedves 7-es miért szereted a kardiológiát, ami a szívvel kapcsolatos.
10/11 anonim válasza:
Nagyon nehéz kérdés, hogy miért izgalmas számomra minden, ami a szívvel kapcsolatos, eddig kielégítő választ nem találtam rá, inkább elfogadtam a nyitott kérdést és ezt a különös vonzalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!