Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Letiltott a youtube. Fiók...

Letiltott a youtube. Fiók feloldás?

Figyelt kérdés

Hello

segítséget szeretnék kérni youtube fiók feloldásban. feltöltöttem egy videót (ez volt az első) és szerző jogi meg hasonlók miatt letiltott a youtube. Küldtek emailt amiben feltudnám oldani, de be kell linkelnem a fiókom URL-jét. Amit elviekben a fiókomban találok, de levan tiltva és igy sehogy nemtudok nekik válaszolni. Valaki tudna segíteni hogy hol találom? vagy valami más megoldás?

2020. jan. 30. 20:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A közösségi irányelveket kommenteléssel is meg tudod szegni.
2021. aug. 13. 07:57
 12/15 Ginny86 válasza:

9/11. Ugyanez történt velem is, ráadásul nekem aktív volt az előfizetésem.

Nem sértettem meg semmit, mert csak videó nézésre és a ypoutube musicon keresztül zenehallgatásra használtam, még csak nem is kommenteltem. Videóm pár volt fenn, a kutyusomról kb 3 meg egy verses videó, ahol képek jönnek egymás után és alatta Bánffy György mondja Márai: Halotti beszéd c. versét. Kb 10 éve készítettem egy fősikolai beszámolóhoz, és csak saját használatra töltöttem fel.

Úgyhogy gőzöm sincs mivel sértettem meg és mit, de választ ahogy te, én se kaptam csak ezt az automatikus szöveget.

A youtube előfizetésed lemondására viszont van megoldás: menj fel az oldalra ahol alapból le lehetne mondani, és belépés nélkül jelezd hogy nem kívánsz tovább előfizetni mert a szolgáltatás nem működik. Nekem ez bejött, nem vonták azóta.

Remélem tudtam segíteni

2021. okt. 14. 13:55
 13/15 anonim ***** válasza:

“egy verses videó, ahol képek jönnek egymás után és alatta Bánffy György mondja Márai: Halotti beszéd c. versét” ez elég egyértelműen copyrightos, hacsak nem te magad vetted fel az engedélyével. az nem számít, hogy saját használatra tetted fel, ha a jogtulajdonos (vélhetően MTVA) beregisztrálta a YouTube ContentID rendszerébe akkor még privát videóban is megtalálják és törlik.

viszont egyetlen jogsértő video miatt még nem törlik a csatornát. viszont, ha fél éven belül három jogsértés és is van a csatornán, akkor már igen. akkor is, ha mondjuk valamiért ugyanaz a jogsértő video háromszor van fent, amikor beregisztrálnák a ContentID rendszerbe.

2021. okt. 14. 21:40
 14/15 anonim válasza:

köszönöm a segítséget. sajnos hiába a fellebbezések, annyira súlyos szabályt sértettem elvileg, hogy pár percen belül jött a válasz, miszerint újból megvizsgálták az ügyem, és marad a tiltás. oka továbbra is ismeretlen, de a szabályzat szerint nem is kell megmagyarázniuk, ám egy figyelmeztetés azért korrekt lett volna, merthogy az sem volt.

De a levont havidíjakat sikerült visszaigényelni egy elég nehezen fellelhető linken keresztül, miszerint nem tudtam használni a szolgáltatást és ezért kérem a pénzt vissza. erre is gyorsan reagáltak, és pár nap múlva már jött is a pénz.

2021. okt. 15. 00:21
 15/15 Barracuda30 válasza:
Hello. Hasonló problémám van nekem is,végül hogy sikerült a prémium szolgáltatást lemondani,milyen linken?
2022. febr. 3. 04:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!