Letiltott a youtube. Fiók feloldás?
Hello
segítséget szeretnék kérni youtube fiók feloldásban. feltöltöttem egy videót (ez volt az első) és szerző jogi meg hasonlók miatt letiltott a youtube. Küldtek emailt amiben feltudnám oldani, de be kell linkelnem a fiókom URL-jét. Amit elviekben a fiókomban találok, de levan tiltva és igy sehogy nemtudok nekik válaszolni. Valaki tudna segíteni hogy hol találom? vagy valami más megoldás?
Szervusz!
Több oka is lehet a tiltásnak.
1. Másold ide (lehetőleg képként) a "hivatalos" Youtube üzenetet, amit tőlük kaptál.
2. Add meg pontosan az elküldött video "nevét", és URL eléhetőségét, amit a korábban a Youtube küldött neked.
"Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy a közösségi irányelveink ( https://www.youtube.com/t/community_guidelines) súlyos vagy ismétlődő megsértése miatt YouTube-fiókodat felfüggesztettük.
Az ellenőrzést követően megállapítottuk, hogy a fiókodban végzett tevékenység megsértette közösségi irányelveinket, amelyek tiltják a spamet, a csalást, illetve a megtévesztő kereskedelmi jellegű tartalmakat ( [link]
Kérjük, ne feledd, hogy többé nem érhetsz el, nem birtokolhatsz és nem hozhatsz létre YouTube-fiókot. A fiókok megszüntetésével, valamint a közösségi irányelveink betartatásával kapcsolatos további információkat itt találod: Súgó.
Amennyiben fellebbezni szeretnél a fiók felfüggesztése ellen, kérjük, küldd be ezt az űrlapot."
Ezt az üzenetet kaptam, és ezelőtt még kaptam egy felszólító üzenetet.
Videa ról letöltöttem egy mp4 fájlt amit mondom feltöltök youtubra és onét leszedem mp3-ban.
Úgye ott van a levélben hogy feltudok lebbezni de ahoz kellene a fiókom URL-je
Helló,
Én is belementem a Youtube fellebbezés leírás lapba.
Vilagos amit irsz: a saját bejelentkezési adataiddal KELLENE belépned. Ami ugyebár le van tiltva.
Én bevallom Neked: egy próbálkozást megérhet. Semmiképpen a saját gépedről, saját lakásodból, hanem egy "idegen" gépről próbálj bejelentkezni.
Úgy sem enged be.
De tudtam nekik írni, így most várom a választ.
Köszi a válaszokat :)
Múlt héten nekem is törölték a fiókomat, viszont én semmilyen videót nem töltöttem fel. Csak hozzászólások és videók nézése. Sőt meg prémiumra is előfizettem, aminek próbaidőszaka Juli 3.án fog lejárni. Google fiókban látom az előfizetést, illetve hogy az első összeg automatikusan levonásra kerül. Törölni nem tudom az előfizetést, mert nem lehet bejelentkezni sem a YouTube oldalra. A tiltás oka az általános szerződési feltételek megszegése, sőt többszöri megszegése. Na de ilyen nem történt. Kb 6 éve töltöttem fel egyetlen egy videót, az is egy 1perces előzetes volt. Természetesen jeleztem a fellebbezést a döntés ellen, de szinte azonnal jött a gépi válasz, hogy :
"Köszönjük fellebbezésedet a fiók felfüggesztésével kapcsolatban. Úgy döntöttünk, hogy a közösségi irányelvek és az Általános Szerződési Feltételek értelmében a felfüggesztést továbbra is érvényben tartjuk."
Rz jött 2 perccel az után, hogy elküldtem a fellebbezést. Okát azóta sem tudom, hogy miért volt.
Valami ötlete valakinek, hogy hova forduljak ezután?
Illetve ha mégiscsak levonják a prémium előfizetés összeget amit nem tudok lemondani, akkor mit lehet tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!