GyakoriKiwi kérdése:
Mondanátok ötletes, lányos felhasználóneveket Youtube-ra?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szeretnék egy youtube csatornát és a username-nél mindig leragadok. Kéne valami egyedi, de mégis lányos, esztétikus és ötletes. Szeretném ha benne lennének a következő szavak valahogy, persze angolul: Rose, skull, purple, skeleton, Rainbow, Diamond, Flowers. Ezeket a szavakat szeretem és jellemeznek engem valahogy :D. Adnátok ötleteket? Számok ne nagyon legyenek benne, ha lehet. Köszii.2020. jan. 28. 20:49
1/9 anonim válasza:
LesbianFlower... Vagy NotLesbianFlower, ez tőled függ :DD
2/9 A kérdező kommentje:
Csak egy csatorna nevet akartam, és nem videózni terveztem ott, csak hogy legyen egy. És ami jellemez azt ott leírtam.. azok a szavak. Ötleteket kérhet az ember, vagy már a is bűn? :(Elsőnek köszi, tök jók csak a youtube ne biztos, hogy engedi, nem tudom :D:
2020. jan. 28. 21:12
3/9 A kérdező kommentje:
ja és attól,hogy kérek ötleteket ,még lehet egyedi mert én választom ki és alkakítom úgy. És látom mennyire értessz az olvasáshoz.:Dott direkt lerírtam mi jellemez engem erre rámtámadsz honnan tudnánk mi jellemez téged istenem ez kész :D .amúgy jöhetnek még ötletek. Amúgy nem tervezek videókat csinálni rá, csak kommentelgetni megfeliratkoznikb ennnyi.
2020. jan. 28. 21:19
4/9 A kérdező kommentje:
Na és máris törölte a kommentjét, mert leszóltam? Gyáva :D.
2020. jan. 28. 22:06
5/9 anonim válasza:
Nem ő törölte, a sajátját nem tudja. Valaki jelentette és a moderátoroknak nem tetszett.
#1 voltam :P
6/9 A kérdező kommentje:
igazad van lehet :O na akkor nem baj az se :)
2020. jan. 30. 00:36
7/9 anonim válasza:
pediglen ez a gyakorikiwi sokkal jobb mint a lehetséges variánsok
8/9 A kérdező kommentje:
komolyan? :O ezt direkt amugy csak ide találtam ki ezt a nevet:) yt-ra mást akarok :).
2020. febr. 1. 06:27
9/9 anonim válasza:
igen:p commonkiwigirl, vagy commonkiwigal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!