Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen youtube videót érdemes...

Milyen youtube videót érdemes csinálni?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy youtube csatornát amibe nem szeretnék szerepelni. (lány vagyok)

Van bárkinek ötlete mivel kapcsolatban lehetne youtube csatornát csinálni?

(lány vagyok)

Van egy nyuszim. Mennyire hülyeség ha "neki" lenne a csatorna és különböző dolgokat tennék fel. Nyúltartás, nyúllal kapcsolatos játék. Tehát mintha egy ember csinálná a csatornát de mégse.

Ez mennyire tetszene az embereknek ,ha tegyük fel jól csinálom? 🤔

2020. jan. 19. 16:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyik nap volt egy hasonló kérdés, hogy milyen csatornát csináljon az illető, oda is leírtam, neked is leírom. Ne a pénzért és/vagy a nézettségért akarj youtube csatornát csinálni. Ne másoknak akarj megfelelni, ha te csinálsz a nyuszidról videót akkor azt azért csináld, mert szeretnéd megmutatni másoknak is. Az, hogy ez mennyire lesz felkapott vagy nem, azt senki nem tudja, idővel kiderül. PL van egy hasonló amerikai csatorna, ahol x db macskával folyamatosan csinálnak dolgokat és ott sem beszélnek, se nem látszódnak a videón csak a macskák. 3 hónap alatt többmiliós nézettsége van minden videón és több, mint 1 millió feliratkozója.

https://www.youtube.com/channel/UCwcsDWGip6vtiZyCnvDoClQ

Ha szeretnéd csináld, legrosszabb esetben csak egy-két ember nézi, de legalább az interneten bármikor visszanézheted a nyuszidat, amikor csak szeretnéd.

2020. jan. 19. 18:02
 2/5 A kérdező kommentje:

A nyuszim fog beszélni. Vagy valahogy így terveztem.

Nyuszi Vlog meg hasonlók. Tényleg mintha egy ember csinálná.

Nem a pénzért szeretném, hanem hogy ne csak én gyönyörködjen a kis szőrös fején hanem mások is. Meg kíváncsi vagyok milyen lehet videózgatni. 😊

2020. jan. 19. 18:05
 3/5 anonim ***** válasza:

ha téged érdekel, akkor csináld! ha nem olyan, mint szeretnéd, változtass rajta. kísérletezz, szórakozz, játssz vele, hiszen ez a lényeg!

ha ide belinkeled, mi is megtudjuk nézni...

,-))

2020. jan. 22. 14:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Esetleg tudtok még segíteni abban hogy milyen programmal lehetne hangot illeszteni a videóhoz illetve valami hang torzító is kellene 🤔
2020. jan. 22. 19:17
 5/5 anonim ***** válasza:

bármelyik videó szerkesztő program alkalmas rá. persze ezek használatát meg kell tanulni, de YouTube-on rengeteg féle oktató videót találsz hozzá.

DaVinci Resolve elég komoly és ingyenesen letölthető Macre és PC-re is.

iMovie (Mac) és Windows Movie Maker (PC) gyárilag ingyen rajta van a számítógépeken.

Adobe Rush olcsóbban, Premiere Pro drágábban előfizetős, akárcsak a Final Cut, Filmora és még sok másik is.

2020. jan. 23. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!