Kitaláltam egy új viccet, mit szóltok hozzá?
Az ember elmegy a fogorvohoz,mert fáj a foga,erre a fogorvos
-Kilyukadt a foga,de meg tudom menteni, csak koronát kell rá rakjak.
- ne, húzza ki inkább
- de hát miért,uram ezt még meg tudom menteni
- tudom én,hogy honnan fúj a szél! nagyon jól tudja,hogy mindjárt itt van az új korona vírus, megcsinálná drága pénzen,aztán a virus tönkre tenné utánna meg duplán kérne pénzt a húzásért is!
#9 bizony nyers voltam. Bár valójában nem kioktató, hanem konstruktív szándék volt benne. Kicsit nem nekem szólt a válasza, hanem arról, hogy rosszul fogadta. Tisztán látszik, hogy megsértődött és nem vette észre a jót és a lehetőséget a kritikában. A baj ezzel a hozzáállás, nem fogja látni mi megy jól és miben kéne fejlődnie, pedig ha jó párszor még próbálkozik, és bele bukik, látni fogja mi az, ami bejött és mi az ami nem, és standupos is lehetne, lehet megvan benne a hajtás. De ha a kritikát nem bírja, akkor ez a pálya nem neki való.
"Fail fast and learn from it" hozzáállás vezet a profizmushoz és a sikerhez.
Majd benő a feje. És lesznek még rossz és jó viccei is.
kínai elmegy a fogorvoshoz.
- nem tudom megmenteni, ki kell húzni - mondja a doktor
- tegyen inkább rá koronát
fogorvoshoz megy a hipohonder.
- magának vírusos fogínygyulladása van, amit a műfog okozott.
-a korona?
mindkettő sz"r
de kitalaltam egy jot
kínának nehéz lenne a döntés, hogy kit válasszon királyának, ezért inkább mindenkit megkoronáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!