Mi Ruben sikerének a titka Twitchen? Az egyik legnézettebb streamerré nőtte ki magát a semmiből, és olyan nevek álltak mellé mint a Samsung, a Monster vagy a Netpincér.
Amikor a lány elsírta magát a chat miatt az Kecskeméten volt. Oda hívták Rubent (fizetett nrki a bár, mert akkor nyílt).
Amikor "sírt a pia kifizetése miatt" az akkor volt mikor Vendel meg AK hazamentek 0 forint fizetés nélkül. Ruben egész este 2 rövidet meg egy sört ivott és 30 valamennyit fizetett a többiek miatt. Szóvá tette hogy "jó sok ez 3 piáért" és kifizette. Ez volt a nagy "sírás" de ez például youtubeon is fent van.
De amúgy ennyi igen. A 2 év stream alatt volt 4 vagy 5 alkalommal kocsmában úristen :D
Ha meg annyi fiatal nézné naponta nem keresne 100-300 ezret, hanem max 200 forintot. Pár hete kérdezték mennyi subja van, és ott volt feketén fehéren hogy 1300+. A VR-nak van csak ennél több itthon.
Elkerülhetetlen ekkora számoknál hogy ne nézzen sok fiatal, de szerintem Ruben nézőinek az átlag életkora bőven a a magyarok átlaga felett van. Nézz meg egy Kriszhadvice vagy egy Karthas chatet mondjuk Rubené mellett. Össze se lehet őket hasonlítani Rubenével. Valóban sok fiatal nézi, de már annyira mennek rájuk a bannok, hogy azért kiraknak ha a nevedben 2006 van. És ez múlt heti példa. Már playitekre se megy azt mondta. Erről ennyit.
Ruben a fortnite játékkal vette meg a sikerét, amint meglett egy követő száma ott is hagyta. Azóta nincs egy játék sem amivel sokat játszana.
Kaszinózás is azért megy neki mert szponzorálják és van valamennyi százalékkal nagyobb esélye az oldalon nyerni.
Kihasználja a sok kisgyereket, első alvós streamje sem nemi volt hanem Herbynek meg sok más embernek.
Amint nem egy felkapott játékkal játszik eltűnnek a nézői.
Még Vendel is minőségibb adásokat csinál mint Ruben. Vendel és AK meg a többiek is csak egy jó lehetőség volt neki nézettséget csinálni.
A heti fotykos sorozatott is azért törölte mert elfogynak a szponzorok. Érdekes már net szolgáltató sem kereste meg.
Én akkor hagytam abba a követését mikor egy gyereket megalázott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!