Mi Ruben sikerének a titka Twitchen? Az egyik legnézettebb streamerré nőtte ki magát a semmiből, és olyan nevek álltak mellé mint a Samsung, a Monster vagy a Netpincér.
Egyszeru
Foerniteval kezdett jatszani es karomkodott adta a debil hu.lye gyereket. Igy a sok kicsi gyerek elkezdte nezni.
Undorito azaz ember, o meg mondja hogy megvan a diplomaja mikor nincs is.
Én régóta követem a srácot, és azt látom, hogy szívvel-lélekkel csinálja. És pont azért nincs napi donate goal/ tele pakolva reklámokkal a youtube (másfél évig egy reklámot se rakott bele a videókba) vagy ezért nem fogad el minden fost amit például egy Zsozé elfogad. Nagyon megválogatja, hogy kikkel dolgozik együtt.
Részegedős streamek? Láttad valaha részegnek rubent? Életében 2x mentek el bárba streamelni (tudom, emrt mind a kettőt néztem), ez a 2 stream hozta volna meg neki a nézőszámot? Annyira érződik, mikor egy igazi irigy hater gépel a monitor előtt. Nem gondoltál bele, hogy lehet csak azért donatelnek neki ennyit, emrt szimplán szeretik? Az ikertesómat a streamjei hozták ki a depresszióból, amire se én, se a család nem tudtunk hatni előtte. Azóta állandó sub nála. Nekem például mindig mosolyt csal az arcomra a legrosszabb napokon is, tartalomtól függetlenül. Én nem sajnálok tőle egy fillért se.
Az érzés, mikor netpinceres infot akarsz tudni, és ilyen kommenteket talalsz rubenrol xd
En nem reg taleltam re, de messze a legegyedibb szemelyiseg mind twitchen mind youtubeon. Nagyon jol banik a nezoivel, es olyan nala a chat osszhangja, mint a kulfoldi nagyobb streamereknel. Es ez itthon meg a vr-nak se ment. En inkabb a beszelgetos streamjeit szeretem, meg nezni, hogy alazza az embereket honfoglaloban. De egy valamiben hasonlitok az itt kommentelokre. Irigy vagyok ra en is, mert olyan elete van, ami nekem a "tokeletes" szo hallatan eszembe jut elsonek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!