Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ha fogadok meccseket tippmixen...

Ha fogadok meccseket tippmixen az miért van h amit megrakok annak biztos h az ellenkezője történik?

Figyelt kérdés
Már totál kivagyok ez rosszabb mint a kábszer....

2019. dec. 6. 21:15
 1/7 anonim ***** válasza:

mert nem jól csinálod!

amikor megjön a családi AZ EGÉSZET fel kell rakni! :DDDDDD

2019. dec. 6. 21:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezt én is kérdezhetném, a lehető leginkább biztonsági játékra megyek, szinte sosem raktam még 1,2-nél nagyobb szorzóval meccset, mégis rendre meglepetés eredményekbe futok bele. Világbajnok kikap egy harmatgyenge csapattól, gólgyáros csapat 0-0-s meccset hoz, 90+5-ik percben gólt lő a gyengébb csapat és egyenlít stb., sorra futok ilyenekbe, 23 ezret költöttem eddig és alig 7000 Ft-on állok jelenleg. Miközben sosem hazárdíroztam.
2019. dec. 7. 14:38
 3/7 anonim válasza:
Dettó ugyanígy vagyok. Leálltam a sok meccsről egy szelvényén, elkezdtem nagyobb téttel pakolni maximum 2 meccset egy szelvényre, de 98%-ban mindig akkor borult a papírforma. Az utolsó megverte az elsőt, a bajnok esélyes akkor nem volt képes gólt szerezni, az eddig 20 év alatt egymással mindig legalább 2 gólos meccseket játszó csapatok akkor játszanak 0-0-t, akkor történnek a történelmi meccsek, amire az adott liga indulása óta nem volt példa, hogy egyik csapat megveri idegenben a másikat, az első pontszerzése a csapatnak a másik otthonában 50 év után .... stb. Én is tanácstalan vagyok már. Jó pár éve játszom, követem a statisztikákat, nézem a meccseket, képben vagyok, de semmit nem ér. Vagy a szerencsések köze tartozol vagy nem. Ott van egyik haverom ő mindig nyer 99%/-ban. Szinte amit érez meglepetést mind eltalálja, a döntetlenek is jönnek , a papírforma meccsek közül is valahogy megérzi mi az ami jó lehet és jön neki
2019. dec. 16. 07:22
 4/7 anonim válasza:
Az előző vagyok. Múltkor direkt az Arsenal ellen tettem, mikor a West Hammel játszottak. Jó pár meccs óta nyeretlenek, mondom jó lesz egy X vagy West Ham. Erre mit ad a sors? Sem előtte nem tettem az Arsenal ellen, de mondjuk rájuk sem. De persze, hogy sem az az előtti meccseiket sem az utána következőket sem nyerték meg, pont akkor nyertek, mikor én ellenük fogadtam ...
2019. dec. 16. 08:13
 5/7 anonim válasza:
Mert az egész egy nagy bunda. Én is az Arsenalra raktam ma a Chelsea ellen. 1-0-ra vezetett amikor fogadtam. 2. félidőben támad az Arsenal a Chelsea sárgalapos játékosa szabálytalanul szerel, szabadrúgás sárgát viszont az arsenalos kap reklamálásért. 82. perc az előbb emlitett chelsea játékos ellöki a védőt majd gólt szerez 1-1. Visszanézik, tisztán látszik hogy szabálytalan volt, de a gólt megadták. Én meg elbuktam a pénzem. Sokszor megfogadtam hogy nem játszom többet, viszont most még a labdarúgástól is elment a kedvem. Sajnos csalásra épül az egész!
2019. dec. 29. 17:26
 6/7 anonim válasza:
A legtöbbet, a legkisebb oddszos meccseken lehet bukni. Ha az embernek van esze, nem játszik ilyen szerencsejátékot. Raknak ki facebookon photoshopos szelvényeket, amin pár ezerből százezreket nyernek, ezzel csalogatják az embereket!
2019. dec. 29. 17:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Ma a világelső dánok kikapnak kézilabdában a noname Izlandtól. 1,1 odds mellett. Csak hogy ma se jussak előrébb egy fillért se.
2020. jan. 11. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!