Ti milyen stratégiával játszotok tippmixen?
Figyelt kérdés
Nem érdekelnek azok a válaszok, hogy nem játszol mert csak bukni lehet rajta.2019. máj. 4. 16:19
1/2 anonim válasza:
Általában pénteken végignézem a kiemelt fogadási eseményeket és kiírom belőle azokat, amelyek szóba jöhetnek. A szisztémám az, hogy kizárólag 1 szelvénnyel játsszok és 1 meccsre fogadok. Többnyire a 3 kimenetel közül a legkisebb oddsot választom, de csak akkor, ha 2.10-nél nem alacsonyabb. Így csak a papírformának kell érvényesülnie, de több mint a dupláját nyerhetem vissza a befizetett tétnek. Érzelmek itt nem játszanak: ha úgy alakul, akár a kedvenc csapatom vereségére is fogadok. Korábban gyakran fogadtam döntetlenekre, mert az mindig jól fizet, de eléggé idegölő úgy végigdrukkolni egy meccset, hogy senki ne lőjön gólt, ha mégis, akkor meg automatikusan az ellenfélnek... Aztán leszoktam róla, mert olyan, hogy papírforma-döntetlen nem létezik. Hiába játszik 2 nagyjából azonos képességű csapat, attól még bármelyik nyerhet, tehát az ilyen meccsek alapból 3 esélyesek. Szóval a hétvégi bajnokik közül összeírok 8-10 meccset és tippelek rájuk, aztán kiválasztom azt az egyet, amelyik szerintem a legvalószínűbb és befizetem.
2/2 anonim válasza:
Megérzések alapján 2-3 közötti oddsokkal egy szelvényen max 3 meccs 10-12 eredő oddsal 4-5 ezer ft-al.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!