Akik szeretik a Harry Pottert, Ginnyt vagy Lunát választanátok barátnőnek egy életre szólóan és miért?
Mindkettőt ;)
De amúgy nem tudom. Luna egy kicsit szétszórt, lehet, hogy hosszútávon nem bírnám elviselni (vele lakni, stb.). Barátnő szemszögből Ginny sokkal inkább az esetem lenne.
2, 11, 12: Köszönöm a válaszaitokat, így kell ezt csinálni, nem kötözködni ész nélkül.
Ezennel lerántom a leplet: Négy éve boldog párkapcsolatban élek, párommal együtt szoktunk túrázni. Én zongorázni is szoktam, ő úszni jár s mindketten diplomások vagyunk! Mindezek mellett nagy Harry Potteresek is és néha szoktunk poénból agyalni ilyesmiken, mint pl. most a jelenlegi kérdésem, amit közös megegyezésünkkel raktam ki, mert kíváncsiak voltunk, más rajongók mit gondolnak a két lányról. De csak ámulok, micsoda akadékoskodások kerekedtek ki egy ártatlan kérdésből. Páromnak megmutattam őket, szabályosan nevetőgörcsöt kapott. Ennyi.
Az értelmes válaszokat még egyszer köszönöm. (köszönjük!) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!