Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Akik szeretik a Harry Pottert,...

Akik szeretik a Harry Pottert, Ginnyt vagy Lunát választanátok barátnőnek egy életre szólóan és miért?

Figyelt kérdés
Nem tudom ez mennyire lerágott csont, csak most adták ismét az ötödik részt amiben mindkét lánynak jelentős szerepe van, nekem pedig ők a kedvenceim és elgondolkodtam rajta, számomra mennyire döntetlen a kettő. Ti hogy vagytok velük? Melyikükkel kötnétek össze az életeteket?

2019. okt. 31. 07:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%
Egyik se az esetem,de inkább Luna,pusztán azért,mert ő szebb és szórakoztatóbb.
2019. okt. 31. 19:41
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettőt ;)

De amúgy nem tudom. Luna egy kicsit szétszórt, lehet, hogy hosszútávon nem bírnám elviselni (vele lakni, stb.). Barátnő szemszögből Ginny sokkal inkább az esetem lenne.

2019. nov. 1. 00:13
 13/14 A kérdező kommentje:

2, 11, 12: Köszönöm a válaszaitokat, így kell ezt csinálni, nem kötözködni ész nélkül.

Ezennel lerántom a leplet: Négy éve boldog párkapcsolatban élek, párommal együtt szoktunk túrázni. Én zongorázni is szoktam, ő úszni jár s mindketten diplomások vagyunk! Mindezek mellett nagy Harry Potteresek is és néha szoktunk poénból agyalni ilyesmiken, mint pl. most a jelenlegi kérdésem, amit közös megegyezésünkkel raktam ki, mert kíváncsiak voltunk, más rajongók mit gondolnak a két lányról. De csak ámulok, micsoda akadékoskodások kerekedtek ki egy ártatlan kérdésből. Páromnak megmutattam őket, szabályosan nevetőgörcsöt kapott. Ennyi.

Az értelmes válaszokat még egyszer köszönöm. (köszönjük!) :)

2019. nov. 4. 08:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Lány vagyok, de ha legjobb barátnőt (nem partnert) kéne választani, akkor Lunát.
2022. febr. 12. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!