Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ötletek haloween bulira?

Ötletek haloween bulira?

Figyelt kérdés

Idén rendezek egy írtál is haloween bulit 4 barátnőmmel. Ötleteket szeretnék, hogy miket tudnánk csinálni, játékötleteket stb.

Cukorkát kéregetni szerintem nem megyünk(nem divat én a környéken),de haloweeni sminket azt csinálunk

A dekorációkra nem fektetnék nagy hangsúlyt,inkább a szórakozás.

(Tudom, magyarországon nem divat a haloween, én csak egy élvezetes bulit szeretnék)

2019. okt. 7. 20:36
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%
Mi régen mindig azt csináltuk, hogy halloweenkor éjfél körül kimentünk a közeli erdőbe semmi fény nélkül és szétváltunk. Hát nem kell mondanom úgy beszartam mikor a húgom sikított egyet. Akkor voltunk 13 évesek kb. Még jobb volt mikor a szomszéd öreg néni kutyái kiszöktek este 9 körül az erdőbe és az utca nagy menői😂(A húgom, én és az unokatesóink) persze elindultak megkeresni.. Együtt voltunk, de úgy eltévedtünk, hogy 1-2 órába telt mire visszaértünk és megláttuk, hogy a kutyák ott alszanak a kerítés előtt.. Aztán átmentünk egymáshoz és horror filmeket néztünk, sütöttünk recept nélkül sütiket, kifestettük egymást, tököt faragtunk több-kevés sikerrel, majd kimentünk sátorba aludni a kertbe. Úgy féltünk, mint még soha😂😂
2019. okt. 25. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!