Ötletek haloween bulira?
Idén rendezek egy írtál is haloween bulit 4 barátnőmmel. Ötleteket szeretnék, hogy miket tudnánk csinálni, játékötleteket stb.
Cukorkát kéregetni szerintem nem megyünk(nem divat én a környéken),de haloweeni sminket azt csinálunk
A dekorációkra nem fektetnék nagy hangsúlyt,inkább a szórakozás.
(Tudom, magyarországon nem divat a haloween, én csak egy élvezetes bulit szeretnék)
Mi talán filmezünk. Lesz Activity, meg Beugró társas. Beszélgetünk, eszünk, néhányan beöltözünk. Lehet mesélünk rémsztorikat...
Faragjatok töklámpást, ha nem fagytok meg.
Én régen "rémisztő" vacsit készítettem a meghívottaknak.
Az evés volt az egyik program XD
Pl: gumikesztyűbe öntöttem vizet, majd betettem a fagyasztóba. Szóval lett egy kéz alakú jegem.
Egy tálba tettem piros színű üditőitalt és bele tettem a kéz alakú jeget. Nagyon kiràlyul nézett ki.
Aztán horror filmet szoktunk nézni. Tàrsas jàték stb.
Ma màr inkàbb Halloween buliba szoktunk menni. Akik beöltöznek, azoknak ingyenes a belépő.:)
#2 Nem, a dátum sem egyezik.
Szerintem amúgy ugyanazokat lehet csinálni, mint más barátnős összejöveteleken.
Mi szeretjük azt a játékot, amikor cetlikre írunk személy/állat neveket, helyszíneket, cselekvéseket - ezeket egymás után kihúzva valami hülyeség jön ki. :,D
Pld. Egy láma az asztalon porszívózott.
Aztán mi szeretjük azt a rajzolós játékot is, amikor félbe hajtunk egy lapot, három vagy négy csíkot vágunk a felső részre. Az első a feje, a második a felső teste, a harmadik az alteste a negyedik a cipője. Mindegyik játékos rajzol valamilyen testrészt, persze senki nem nézheti meg a többiek rajzát, csak a végén, egyben.
Nálunk egyszer kijött egy bakancsot viselő villanykörte fejű balettos gorilla. :) Azóta is kísért :D
De ott vannak az egyéb klasszikusok is, amik szerintem egy jó társágban megállják a helyüket:
Egyik tányérból a másikba átteni a popcornt szívószállal, időre :) Aki többet át rakott, az nyert.
Lufikat (kicsiket) megtölteni cukorkával/színesre föstött vízzel/levegővel és a távolból megpróbálni eltalálni őket a darts nyílakkal.
Evő-verseny: madzagról lelógó fánkot betömni kéz nélkül, szintén kéz nélkül egy adag tejszínt kinyalni a tálból, almát halászni egy lavor vízből.
Hmmm. Ennyi jutott eszembe. 😕 Mi igazából erőltetés nélkül azt csináltuk, amit szeretünk:
5-en 6-an összeültünk és rajzoltunk :)) Ki-ki a saját ötletét. Meg filmet néztünk. Szivattuk egymást szóban :D Néha ittunk és beszélgettünk. Levettük a hangot a tévéről és szinkronizáltuk a filmet. 🤭
Igazából ott voltunk 4-en olykor 6-an barátok, mindig volt téma, mindig volt tennivaló, mindig volt ötletünk lefoglalni magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!