Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mennyi az esélye, h. meglopnak...

Mennyi az esélye, h. meglopnak a Balatonparton? (Siófokon)

Figyelt kérdés
Balatonpartra megyünk és mindenképpen szeretnék fényképezőt és telefont+pénzt vinni, viszont félek h. amíg a vízben vagyunk valaki elemeli azt. Mennyire gyakori ez? Vannak valami kis helyek, ahova el lehet zárni az értékeket?
2010. júl. 15. 21:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát strandon én telót meg fényképezőt egyedül fix, hogy nem hagynék. Pénzt lehet belerakni ilyen vízálló műanyag nyakbaakasztós vacakba, de ha mindegyikőtök vízbe megy, én ilyet biztos nem hagynék ott őrizetlen. Főleg Siófokon minden strand tömve van, simán le lehet nyúlni ezt-azt.
2010. júl. 15. 21:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Siófokon én sem hagynék a parton őrizetlenül értéket.

Mi is a Balatonnál nyaralunk évek óta,de mi kis településen.Nincsenek olyan sokan,nincs akkor veszély a lopásra.

Viszont most azt vettem észre,hogy van a strandon a vizibiciklis pasi és amikor elmennek vizibiciklizni összerakják az értékeket egy szatyorba,táskába és ott lehet hagyni.Ilyet esetleg megpróbálhatnátok.

Szerintem ha odamentek és illedelmesen megkérdezitek,hogy ott hagyhatnátok-e azt a táskát,amíg a vízbe vagytok megoldható lenne:)

Egy próbát megér.

De felügyelet nélkül semmi esetre sem hagynám ott!

15/L

2010. júl. 15. 21:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Minket Siófokon loptak meg. Pénz, kocsikulcs, iratok, telefon, ruha. Ezt úgy, hogy körülöttünk voltak vagy hatan, de természetesen senki nem látott senkit. Szerencsére nem találták meg a kocsinkat, így lehozattuk a pótkulcsot és sikerült hazajönni.

15/f

2010. júl. 15. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!